logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

Victorie pe terenul celor de la Steaua


 

BC CSU Sibiu câștigă partida din deplasare, pe terenul celor de la Steaua București, scor 74-72, și își trec în cont a 6-a victorie în Liga Națională. În etapa următoare galben-albaștrii primesc vizita celor de la Dinamo București, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:30.

 

Partida din aceatsă seară a fost una extrem de echilibrată, ambele echipe dovedind multă dorință de victorie. În primele 10 minute de joc, echipele au mers cap la cap, iar finalul sfertului le-a găsit pe gazde la doar 1 punct în față. Scenariul a continuat în aceeași notă până la pauză, niciuna dintre echipe nereușind să se distanțeze consistent pe tabelă, astfel că echipele intrau la vestiare la scorul de 42-40, în favoarea Stelei. Reveniți de la vestiare, baschetbaliștii sibieni au arătat, în continuare o energie bună, reușind să se distanțeze chiar și la 10 puncte, în a doua repriză, dar nu au reușit să conserve avansul. Partida a avut un final tensionat, dar până la urmă, BC CSU Sibiu a reușit să încheie în avantaj. La finalul meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

”Un meci foarte greu, în care Steaua a avut o rotație scurtă cu doi jucători indisponibili. Au jucat o apărare foarte agresivă care, totuși, nu ne-a dat ocazia să aruncăm multe faule. Sunt foarte mulțumit de rezultat, cu atât mai mult cu cât noi am jucat mai slab. Pe final, în schimb, am fost mai lucizi profitând de rotația mai mare, în care 10 jucători au contribuit important astăzi”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun marcator al echipei noastre, în meciul din această seară, a fost Isaiah Philmore, cu 16 puncte, la care a mai adăugat 8 recuperări, urmat de Rolland Torok cu 10p și 8 recuperări, Randal Falker cu 9 puncte și 9 recuperări, Jordan Chatman cu 9p, Chris Cooper 8p și 9 recuperări, David Engi 6p, Jared Jordan 6p și 8 assist-uri, Lucas Tohătan 5p, Barry Stewart 5p.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu va juca pe teren propriu, cu Dinamo București, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:30. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă luni, de la 11:15, tot pe teren propriu, cu CSM Ploiești. Accesul la acest meci este gratuit.

Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.


70874 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI