logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-24 7:15 PM

DigiSport, PrimaSport, FRB TV

Victorie în meciul cu SCM U Craiova


BC CSU Sibiu s-a impus, în singurul meci disputat de echipa noastră în cadrul turneului 9 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat în Bănie, în compania celord e la SCM U Craiova, scor 72-70. 

 

Baschetbaliștii sibieni au intrat mai greu în meci, având un start modest, în duelul cu SCM U Craiova. Lucrurile însă au evoluat îîn favoarea echipei noastre. Partida, per total, a fost una echilibrată, niciuna dintre echipe nereușind să se distanțeze considerabil de-a lungul celor 40 de minute, astfel că meciul a fost decis pe final, în favoarea echipei noastre.  BC CSU Sibiu s-a întors la Sibiu cu încă o victorie și se pregătește de urmtorul turneul care va avea loc la Pitești. 

La finalul meciului, Marquis Addison și Dan Fleșeriu au declarat: 

”A fist un meci greu, cu o echipă puternică, dar ne bucurăm că am reușit o victorie importantă în deplasare. A fost o provocare, dar mă bucur că nu am dat inapoi, am jucat mai bine în a doua parte a meciului, am recuperat bine și am arătat că am fost mai buni astăzi”, a spus Marquis Addison.

”Un meci foarte dificil pentru noi, știam că va fi așa dificil și că Craiova are o echipă foarte valoroasă. Am reușit în repriza a doua să ne apărăm suficient de bine ca să putem să câștigăm, evident nu suntem iîncă multumiți de nivelul jocului nostru, cel puțin nu de cel din atac. În ultimul timp reușim să avem o apărare mai bună, știm că apărarea ne poate ajuta să ne atingem obiectivele în acest campionat și  lucrăm acolo, mai mult decât orice altceva. Nu avem viteza necesară, încă, pentru a marca multe puncte și nici luciditatea necesară. Încă ne căutăm locul, căutăm să îi integrăm pe cvei doi jucători noi, în așa fel încât să reușim să facem un PlayOff bun”, a spus Dan Fleșeriu.

Cel mai bun jucător al echipei noastre a fost Xavier Rathan care a încheiat cu 20p, 4 rec., 4 assists, urmat de Marquis Addison cu 17p, 4 rec., 4 assists, Rolland Torok 10p, 6rec., Kaelin Jackson 7p, Jayce Johnson 6p., 11 rec., Christopher Cooper 6p., 8 rec., Blake Reynolds 6p., 4 rec.

Următorul turneu pe care îl va disputa BC CSU Sibiuva avea loc la Pitești, unde echipa noastră va juca împotriva celor de la CSM Oradea, vineri, 2 aprilie 2021, de la ora 17:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport, urmând ca sâmbătă să joace în compania celor de la SCM Timișoara.

 


507289 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI