logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

Victorie clară la Pitești


 

Galben-albaștrii reușesc o victorie importantă la Pitești, în meciul contând pentru etapa a VI-a a LNBM. Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat jocul și au încheiat meciul la scorul de 77- 59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9). Următorul meci îl vom juca în FIBA Europe Cup, miercuri, 20 noiembrie, în deplasare la Fribourg Olympic.

 

 

BC CSU Sibiu a început cu Falker, Tohătan, Chatman, Philmore si Torok și după doar câteva minute de joc s-au instalat la conducere, după un coș de 3 puncte reușit de Randal Falker. Prima secvență a meciului a fost dominată de echipa noastră și s-a încheiat cu un avans de 11 puncte. Sfertul al doilea nu a mai semănat cu cel inaugural, gazdele reușind să își intre în ritm și să recupereze deficitul. Piteștiul intra la vestiare cu un avantaj de 5 puncte, iar galben-albaștrii aveau o singură misiune la revenirea pe parchet-victoria. Determinarea lor s-a văzut pe tot parcursul meciului, iar în sfertul al treilea au reușit să preia din nou conducerea după două coșuri de 3 puncte reușite de Lucas Tohătan. Elevii lui Dan Fleșeriu au continuat jocul bun iar înaintea ultimelor 10 minute conduceau la 11 puncte diferență. Sfertul decisiv a continuat în aceeași notă, BC CSU Sibiu dominând adversarii și încheind la 77-59. La finalul meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

 

”Am intrat foarte bine în meci, cu agresivitate mare. Diferența de la final nu reprezină nimic, lupta din teren fiind mult mai intensă. Mă bucură mult revenirea lui Chris și, de asemenea, Radu Paliciuc. Au contat în multe momente decisive. Dar astăzi toți cei care au intrat au avut un aport foarte important. Este o victorie importantă care trebuie să ne facă mai resposabili, mai motivați și mai încrezători în jocurile care urmează”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

 

 

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost Christopher Cooper care a avut o prestație de excepție și a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări, urmat de Isaiah Philmore  care a încheiat tot în double-double cu 13 puncte și tot atâtea recuperări. Jordan Chatman a marcat 13 puncte, Lucas Tohătan 11p, Randal Falker 9p, Rolland Torok 7p și Radu Paliciuc 4p.

 

După acest meci, BC CSU Sibiu se deplasează în Elveția, acolo unde miercuri, 20 noiembrie, de la ora 20:00, vor juca pe terenul celor de la Fribourg Olympic, în cadrul FIBA Europe Cup.

 

Weekendul viitor revine în Liga Națională și va primi vizita celor de la SCM Timișoara, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18:00. Partida nu va fi televizată, iar biletele se vor pune în vânzare online duminică, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 

Pregătirea și participarea BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este un proiect finanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

 


97837 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI