logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Victoria, singura opțiune în meciul cu Dinamo


BC CSU Sibiu dispută al 2-lea meci consecutiv pe teren propriu în Liga Națională de Baschet Masculin. Mâine, 16 martie, va avea loc la Sala Transilvania partida cu Dinamo București, programată cu începere de la ora 17:00. Această partidă este o restanță din runda cu numărul 21.

Elevii lui Miguel Angel Hoyo trebuie să confirme victoria din Derby-ul Ardealului. BC CSU Sibiu este prima echipă care a învins-o pe U BT Cluj-Napoca în acest sezon de campionat, vineri, 11 martie, tot în Sala Transilvania, cu scorul de 85-82. Lucas Tohătan a fost la mare înălțime în  acest joc cu 22 de puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări.

Partida cu Dinamo are implicații importante la nivelul clasamentului și de aceea victoria este singura opțiune în vederea ocupării unui loc playoff, și de ce nu, chiar a unei poziții cât mai favorabile la finalul sezonului regulat. Echipa noastră are în acest moment un blinaț de 10 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce Dinamo se află la aceeași cotă a eșecurile și 9 succese la activ.

Partida din tur a fost câștigată de bucureșteni cu scorul de 85-80. De atunci au survenit însă multe schimbări la ambele echipe. Antrenorii de atunci, Dan Fleșeriu și Hristu Șapera, au fost înlocuiți de Miguel Angel Hoyo, respectiv Hakan Demir. Și la nivelul loturilor de jucători au existat mutări, astfel că ne așteptăm la cu totul altă partidă față de cea jucată în prima parte a sezonului.

Dinamo vine la Sibiu după 3 victorii la rând. Dinamoviștii au învins rând pe rând pe Steaua, CSM Galați și Rapid București. Partida din Giulești a fost tranșată destul de clar, 88-65. Nenad Miljenovic a absentat la acest joc, locul său fiind luat cu succes de Ricky Tarrant Jr. cu 14 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive.

Băieții noștri se simt bine în propria arenă, unde au înregistrat 7 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Dinamo are un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri pe teren străin. La principalele capitole statistice, BC CSU Sibiu stă mai bine în acest sezon decât echipa din Capitală. „Alb-roșii” stau mai bine doar la recuperări, unde diferența este doar de o minge prinsă în plus la panou.

Jocul cu Dinamo a fost prefațat de Lucas Tohătan și Miguel Angel Hoyo.

„Cu sigruranța va fi un meci foarte greu, cel cu Dinamo. Venim după un meci în care am fost solicitați fizic foarte tare. Trebuie să ne concentrăm la fiecare detaliu, atât în apărare cât și în atac. Sper ca și acum fanii să vină în număr la fel de mare, să ne susțină. Hai CSU!” a spus fundașul român.

”Echipa este bine. Când câștigi, întotdeauna primești încredere, dar acum cel mai important este să aducem această transformăm această încredere într-un joc bun. Nu trebuie să ne relaxăm, pentru că Dinamo este într-o dinamică bună și au câștigat ultimele meciuri. O echipă dificilă, joacă foarte fizic, foarte bine și trebuie să ne așteptăm la un meci dificil pe teren propriu. Cu siguranță avem din nou nevoie de ajutor din partea jucătorilor noștri. A fost extraordinar contra Clujului. Acesta este un nou meci. Trebuie să uităm de ultima victorie și să ne gândim doar la Dinamo. Va fi dificil” a adăugat antrenorul spaniol al echipei noastre.

Partida cu Dinamo București se joacă din nou la capacitate maximă. Accesul la meci nu mai este condiționat de certificatul verde iar purtarea măștii rămâne la nivel de recomandare. Biletele se pot achiziționa online AICI, iar în măsura în care mia sunt dispobonibile, în ziua meciului se găsesc la casieria sălii.

În cazul în care nu puteți ajunge la meci, confruntarea dintre BC CSU Sibiu și Dinamo București va putea fi urmărită în direct la Digi Sport, Look Sport sau FRB TV (YouTube).


454780 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI