logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Corona Brasov

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-20 7:00 PM

FRB TV

Tyler Laser: ”Iubirea mea pentru religie mi-a influențat toate aspectele vieții”


by Andra Bărbos

 

Am stat de vorbă cu Tyler într-o seară de miercuri. Era bucuros și nerăbdător să ne povestească tuturor despre cel mai important lucru care îi guvernează viața. Atât cea personală, cât și cea de atlet. Departe de teren, Tyler este un familist convins. Soția lui Allegra și băiețeul lui, în vârstă de un an și jumătate, sunt motorul care îl ambiționează să dea tot ce are mai bun din el, atât pe teren, dar și în viața de familie.

 

Povestea lui, mai jos.

 

“Atunci când nu lucrez la cum să devin un baschetbalist mai bun, îmi place să studiez Biblia … În viitor, îmi doresc să predau religie.”

 

“Cel mai măreț și important lucru care mă definește este fascinația mea pentru Biblie. Aș putea spune chiar că am o obsesie ieșită din comun pentru ea. Atunci când nu lucrez la a deveni un baschetbalist mai bun, îmi place să studiez Biblia, și nu doar ceea ce scrie în carte, ci și istoria timpurilor biblice. Iubesc istoria!

Îmi doresc să știu tot ceea ce se poate legat de istoria Bibliei, teologie, doctrine... În fine, tot ceea ce e legat de creștinism. În viitor, îmi doresc să predau religie și abia aștept să le arăt oamenilor ceea ce Biblia spune și nu ceea ce instituția Bisericii sau tradițiile oamenilor ne învață. Sunt conștient că pentru un om obișnuit lucrurile acestea pot părea plictisitoare, dar eu le iubesc.

Fac toate acestea alături de soția mea și nimic nu mă bucură mai mult decât să îmi cresc băiatul după cuvântul lui Dumnezeu. Când îl văd mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru fiecare masă sau când văd cum se roagă să îi treacă durerea atunci când cade și se lovește, sunt cel mai fericit.

Să îl mulțumesc pe Dumnezeu prin felul în care mă comport îmi aduce cea mai mare împlinire”, spune Tyler.

 

“Voi face multe lucruri atunci odată ce nu voi mai juca baschet și să predau Biblia, cu siguranță, va fi unul dintre ele”

 

În ceea ce privește baschetul, îmi amintesc cum eram mereu cel care primea faulturi tehnice, eram cel care își certa coechipierii atunci când greșeau. Eram agresiv și căutam doar gloria personală.

Acum e altfel. Când joc, sunt liniștit. Îmi iubesc coechipierii și tot ceea ce îmi doresc este ca noi să creștem împreună, ca o echipă.

Iubirea mea pentru religie mi-a influențat toate aspectele vieții. Mărturisesc că, pentru marea majoritate a vieții mele nu am fost creștin, având un mod de viață destul de rebel. Odată ce am cunoscut religia, prima mea dorință a fost să devin un om demn de soția mea, un fiu demn de părinții care m-au crescut și un tată demn de fiul meu. Religia m-a învățat că nu voi putea niciodată să trăiesc pentru alții trăind în egoism. Și așa obișnuiam să trăiesc... doar pentru mine.”

 

Cu Tyler și cu restul echipei noastre de suflet ne vom revedea, pe parchet, în decembrie. Până atunci, să depănăm povești cu și despre ceea ce iubim aici, pe CSHoops. HAI CSU!

 

-Vrem să te avem mai aproape ca niciodată, așadar te invităm să urmărești în continuare noul nostru blog de poveste, CSHoops, unde vei descoperi oamenii care stau în spatele poveștii noastre galben-albastre, oamenii care scriu povestea, dar și cei care fac această poveste să aibă, la fiecare sfârșit de sezon, un final fericit și promisiunea unui frumos nou început.-

 


1002361 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 13/0 26
2 CSM CSU Oradea 10/3 23
3 BCMU FC Arges Pitesti 8/5 21
4 BC CSU SIBIU 6/7 19
5 CSO Voluntari 6/7 19
6 CSM ABC Athletic Constanta 5/8 18
7 CSM Tg.Mureș 5/8 18
8 CS Rapid Bucuresti 5/8 18
9 Corona Brașov 4/9 17
10 CS Dinamo Bucuresti 3/10 16

PARTENERI