logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Turneul 4 al LNBM de la Sibiu, începe astăzi!


BC CSU Sibiu începe 2021 în forță, cu două partide pe teren propriu, programate a se desfășura în cadrul turneului 4 din Liga Națională de Baschet Masculin, la Sibiu. Baschetbaliștii sibieni se vor duela astăzi cu CSM Galați, urmând ca mâine să dispute o nouă partidă în compania celor de la CSM Tg.Jiu. 

 

BCC SU Sibiu organizează, între 6 și 7 ianuarie, la Sala Transilvania, un nou turneu al Ligii Naționale de Baschet Masculin, la care participă, pe lângă echipa noastră, FC Argeș Pitești, CSM Galați și CSM Tg.Jiu. 

 

Programul partidelor este următorul: 

Miercuri, 06 ianuarie
14:45- FC Arges Pitesti vs. CSM Targu Jiu
18:15- BC CSU Sibiu vs. CSM Galati  

Joi 7 ianuarie

15:30- CSM Galati vs. FC Arges Pitesti  
19:00-CSM Targu Jiu vs. BC CSU Sibiu 

 

Înaintea duelurilor din cadrul Turneului, Kevin Hardy și Dan Fleșeriu au delcarat: 

”Mă simt foarte bine, am ajuns cu bine și mă bucur să m-am alăturat echipei. A fost o săptămână bună de antrenamente și sunt nerăbdător să intru pe teren și să joc alături de echipă”, a spus Kevin. 

 

”Urmează două meciuri, cu Galațiul și cu Tg. Jiu, meciuri pe care eu le consider grele. Galațiul a făcut viața grea și Oradiei și Timișoarei, până acum, chiar și echipei din Cluj, o bună parte din meci, așa că primul meci se anunță destul de dificil pentru noi. Trebuie să privim cu seriozitate maximă, să ne facem jocul nostru normal și atunci vom avea șansele noastre de a obține victoria. În ceea ce privește echipa din Tg. Jiu, am jucat cu ei deja în Cupa României, am obținut atunci o victorie la diferență mare, marcând multe puncte, dar făcând o apărare slabă. De data aceasta au și ei lotul complet și va trebui să ne apărăm mult mai bine pentru a avea același rezultat, lucru valabil și pentru meciul cu Galați. Deci, ceea ce ne așteaptă și la ce sper este să avem o apărare mai bună, mai ales că vom introduce și vechiul-nou jucător care sper să contribuie cu vârf și îndesat la apărarea noastră. Sper să reușim lucrul acesta”, a spus Dan Fleșeriu. 

Toate cele 4 partide din cadrul turneului vor fi transmise LIVE pe DigiSport și Look Sport.

 

 


556154 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI