logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

START pentru înscrieri la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg


 

 

Așteptarea a luat sfârșit, spunem START înscrierilor pentru campul organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie Ludwigsburg și te așteptăm la Sibiu între 19 și 24 iulie! Locurile sunt limitate, iar pentru a urma procedura de înscriere te invităm să intri pe site-ul nostru, www.bc-csusibiu.ro, la secțiunea Sibiu Summer Camp 2021 și să urmezi din formularul de înscriere!

 

 

Știm că abia ai așteptat START-ul înscrierilor la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg. Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania și va include, pentru fiecare grupă, 2 antrenamente pe zi. O după-amiază o rezervăm workshop-urilor, dar îți vom dezvălui pe parcurs detaliile legate de programul celor 6 zile de camp.

 

Copiii care vor participa la acest camp vor avea ocazia să participle la 11 antrenamente specifice, susținute de 3 antrenori specializați ai Porsche BBA Ludwigsburg, în colaborare cu 6 antrenori ai Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu.

 

În plus, juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră. Mai mult, nume importante din baschetul românesc, dar nu numai, vor fi parte a acestui proiect, alături de care ne dorim să dezvoltăm anual acest program.

 

Fiecare participant, va primi, în prima zi de camp, kit-ul participantului, care va conține, pe lângă detaliile și programul antrenamentelor:

  • echipament de joc personalizat,
  • tricou,
  • sticlă de hidratare,
  • o minge de baschet,
  • set de benzi elastic pentru pregătirea fizică,
  • apă și fructe (zilnic),
  • diplomă de participare (la finalul Campului),
  • set de fotografii (la finalul Campului).

 

 

 

Procedura de înscriere:

Înscrierile se fac în perioada 12 iunie-1 iulie 2021, pe site-ul www.bc-csusibiu.ro, la secțiunea Sibiu Summer Camp 2021.

 

 

Și pentru ca experiența copiilor la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg să fie completă, împreună cu partenerii noștri, pregătim o serie de activități conexe și premii pentru cei mai talentați participanți ai Campului.

 

 

Pentru participanții din alte orașe, vă putem pune la dispoziție informații legate de cazare în imediata apropiere a Sălii Transilvania Sibiu (locul de desfășurare al Campului). În acest sens, după înscriere, vă rugăm să ne transmiteți un email pe adresa juniori@bc-csusibiu.ro.

 

 

 

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani!

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2021.

 

 

 


489456 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI