logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-24 7:15 PM

DigiSport, PrimaSport, FRB TV

Sprijin financiar important din partea Primăriei Sibiu


 

 

Primăria Municipiului Sibiu suplimentează sprijinul financiar oferit echipei noastre! În ședința extraordinară de astăzi, Consiliul Local Sibiu a aprobat inițiativa d-nei primar Astrid Fodor de acordare a 110.000 de lei, în baza legii 55/2020 care prevede măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID pentru structurile sportive. Decizia de astăzi vine după ce, în luna iunie, Primăria a sprijinit echipa noastră de seniori cu suma de 231.980 lei.

 

 

 

Primăria Sibiu s-a implicat, de-a lungul timpului, tot mai mult în sprijinirea sportului de performanță. Ultimele luni, marcate de pandemia de coronavirus au reprezentat pentru toate domeniile o adevărată provocare, inclusiv financiară, iar BC CSU Sibiu s-a bucurat de ajutorul venit din partea Primăriei Municipiului Sibiu.

 

”În ultimii ani, doamna primar Astrid Fodor și Primăria Muncipiului Sibiu au fost tot mai aproape de noi, de sportul de performanță. Poate cel mai important sprijin  este cel oferit atunci când îți este cel mai greu și așa am simțit în luna iunie. Și atunci am fost ajutați să trecem mai ușor prin această perioadă de pandemie, beneficiind de sprijin financiar pentru echipa de seniori. Mă bucur că Primăria Sibiu a reușit să găsească resursele necesare și pentru sportul de performanță, deși suntem conștienți că sănătatea rămâne prioritatea numărul 1. Le suntem recunoscători. Sperăm să trecem cu bine, împreună, peste viitoarele noi provocări și vă asigur că CSU Sibiu va face tot posibilul să reprezinte Sibiul cât mai bine în competițiile în care evoluează”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Aceste fonduri vor putea fi utilizate pentru acoperirea parțială a cheltuielilor de natură salarială pentru sportivi, staff-ul tehnic și medical al echipei.

 


588325 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI