logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Corona Brasov

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-20 7:00 PM

FRB TV

Sorin Rotariu: ”Pentru noi, meciurile de baschet au devenit un eveniment în familie”


 

Așa cum am promis, pe CSHoops veți descoperi oamenii care scriu povestea galben-albastră la Sibiu. Alături de sportivi, povestea noastră nu ar putea merge mai departe fără parteneri și sponsori. Unul dintre ei este Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL. Povestea lui alături de CSU e veche de zeci de ani. Titlul de campioană în 1995 i-a rămas întipărit în minte, iar ascultându-l parcă retrăiești fiecare emoție de atunci, cu aceeași intensitate.

Sorin e aproape nelipsit din tribună, iar entuziasmul lui molipsitor e împărtășit de Corina, soția sa, dar și de fiica lui, Raluca și soțul ei, Bogdan. Cu siguranță i-ați văzut în tribună, meci de meci, și nu doar în Sala Transilvania. Căci dragostea față de echipă nu i-a putut ține în fața televizorului și nu de puține ori au cutreierat în lung și-n lat țara, pentru a-i urma pe galben-albaștrii, în deplasări. Unde mai pui că o mulțime de angajați VISMA sunt suporteri la fel de înflăcărați, la fel ca și Sorin.

Dar vă lăsăm pe voi să îi descoperiți povestea….

 

”Pasiunea mea pentru sport a luat naștere încă de când eram tânăr. Mereu îmi petreceam timpul liber urcând pe munte, mergând la schi sau practicând orice sport care să îmi pună atât trupul, cât și sufletul în mișcare. Deși baschetul mi s-a părut întotdeauna un sport deosebit de corect și de precis, am fost tare dezamăgit să văd că, pentru o perioadă bună de timp, nu s-a pus deloc accentul pe sponsorizarea acestui sport, lucru care mi s-a parut dezamăgitor, având în vedere că Sibiu este un oraș activ, plin de oameni tineri”, povestește Sorin.

 

”De fiecare dată când timpul ne permite, ne îmbrăcăm tricourile galbene, ne punem eșarfele la gât și plecăm..”

 

”…Nu cred că există sibian care să nu cunoască reușita echipei din anul 1995 și bucuria care se citea pe fața fiecărui suporter. Știam ce înseamnă să ai inima galben-albastră si să fii alături de echipă, atât la bine, cât și la rău, oriunde s-ar afla. Știu cât de important este ca fiecare jucător să se simtă ca și când ar face parte dintr-o singură familie iar eu mi-am dorit ca și familia mea să le fie alături. Astfel, pentru noi, meciurile de baschet au devenit un eveniment în familie. De fiecare dată când timpul ne permite, ne îmbrăcăm tricourile galbene, ne punem eșarfele la gât și plecăm - împreună cu soția mea, fiica mea și soțul ei - spre Sala Transilvania pentru a fi lângă echipă, în orice moment al campionatului.”

 

”Din 2016 Visma a devenit sponsorul echipei, alăturându-se familiei galben-albastre..”

 

”Din dorința de a sprijini cât mai mult acest sport în Sibiu, am decis să și sponsorizăm echipă. Astfel, începând cu sezonul 2016 Visma a devenit sponsorul echipei, alăturându-se familiei galben-albastre și rămânând alături de aceasta și în prezent. Sunt bucuros că și alte companii au început să realizeze că implicarea în baschetul sibian este importantă și s-au alăturat familiei sponsorilor”

 

Povestea lui Sorin Rotariu, managing director Visma Software SRL, nu este singulară. La fel ca el și alți sponsori sunt parte activă a acestei frumoase povești pe care Sibiul o trăiește…

Vom continua să vă împărtășim aici, pe CSHoops, cât mai multe povești ale sportivilor, suporterilor, partenerilor sau sponsorilor….defapt… ale tuturor ”personajelor” din această frumoasă poveste galben-albastră…..


990934 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 13/0 26
2 CSM CSU Oradea 10/3 23
3 BCMU FC Arges Pitesti 8/5 21
4 BC CSU SIBIU 6/7 19
5 CSO Voluntari 6/7 19
6 CSM ABC Athletic Constanta 5/8 18
7 CSM Tg.Mureș 5/8 18
8 CS Rapid Bucuresti 5/8 18
9 Corona Brașov 4/9 17
10 CS Dinamo Bucuresti 3/10 16

PARTENERI