logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

SOMA, noul partener al BC CSU Sibiu


 

 

Compania SOMA se alătură, din acest sezon, familiei galben-albastre, în postura de partener al echipei noastre de seniori și va sprijinii performanțele sportive ale BC CSU Sibiu. Parteneriatul se vrea a fi unul activ, părțile agreând faptul că împreună se pot implica și mai mult în viața comunității.

 

Familia BC CSU Sibiu are, începând din acest sezon, un nou membru, activ și implicat în comunitatea sibiană. Și cum implicarea înseamnă și sprijin, reprezentanții companiei SOMA au ales să fie alături de baschetul sibian de performanță, sprijinind seniorii BC CSU Sibiu. Parteneriatul vine ca un lucru firesc, având în vedere principiile comune și dorința de a fi alături de comunitatea sibiană.

 

”Suntem mândri, de fiecare dată când un nou partener se alătură familiei noastre și vrem să le urăm prietenilor noștri de la Soma bun venit în familia galben-albastră. Suntem convinși că împreună vom reuși lucruri frumoase pentru comunitatea sibiană și le mulțumim pentru încrederea pe care ne-au dat-o, investind în baschetul sibian de performanță!”, a spus Laurențiu Buduleci, managerul BC CSU Sibiu.

 

„Ne bucurăm să sprijinim activitatea unei echipe sportive de renume și atât de iubită de sibieni. Suntem de părere că un oraș curat este muncă de echipă: a noastră, a cetățenilor, a autorităților locale. Acest crez se poate aplica în toate sectoarele de activitate ale unei comunități, inclusiv în sport. De aceea ni se pare firească susținerea echipei CSU Sibiu și implicit a sportului local. Încurajăm nu doar respectul și implicarea activă în protejarea mediului, ci și în comunitatea din care facem parte deja de peste 5 ani.”, Ionuț Rusu, director SOMA Sibiu.

 

Compania SOMA este principalul operator responsabil de gestiunea activității de colectare și transport a deșeurilor din județul Sibiu și de administrarea Stației de Sortare și Compostare de la Șura Mică. 

 

Activitatea Soma a început în Sibiu în 2016, însă pe plan național compania mamă a împlinit anul acesta 30 ani de existență. Soma crede că schimbarea pe care ne-o dorim vine doar prin educație, conștientizare și implicare activă a fiecăruia dintre noi. În prezent, compania are aproximativ 350 de angajați în Sibiu.

 


459783 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI