logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Sibiu Summer Camp 2022 a ajuns la final


Ediția a 2-a a Sibiu Summer Camp, eveniment organizat de BC CSU Sibiu și Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, a ajuns la final în seara de sâmbătă, 23 iulie. Cei peste 50 de copii prezenți la camp rămân cu multe cunoștințe, deprinderi și cu o mentalitate îndreptată mai mult către performanță, după săptămână petrecută sub îndrumarea antrenorilor germani și români de la cele două cluburi.

 

La ultimul antrenament au fost invitați părinții, care au putut urmări două jocuri demonstrative între echipe formate din cele două grupe de copii, care s-au pregătit pe întreaga durată a săptămânii.  Sibiu Summer Camp 2022 nu se putea încheia fără festivitatea de premiere, în cadrul căreia fiecare jucător a primit o diploma, dar și aprecierile antrenorilor și părinților.

 

În plus, au fost acordate și premii speciale pentru fiecare grupă în parte, după cum urmează:

 

Grupa CSU:

MVP – Radu Bokor
Most Improved Player – Ilinca Miron
Hardworker – Bogdan Păcăleanu
Cutest Player – Horia Vlad

Grupa PBA:

MVP – Erik Sledinschi
Most Improved Player – Raul Mitrache
Hardworker – Eduard Rădău

 

Pe lângă materialele sportive oferite de Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, dar și partenerii de la Decathlon și GLS, participantii au primit reducere din partea BC CSU Sibiu pentru participarea la ediția de anul viitor a camp-ului. Sportivii desemnați MVP au 100% reducere iar HW si MIP 50%.

 

Pentru al doilea an consecutiv, din partea Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg a fost prezent Marc Salzer. El este antrenor cu pregătirea fizică atât la nivel de academie, dar și la echipa de seniori, care a ajuns până în Final Four-ul Basketball Champions League în 2022. Marc a fost ajutat de Christian Spieth, fost jucător profesionist, care de 13 ani lucrează pentru academia din Ludwigsburg. Corpul tehnic a fost completat de antrenorii de la centrul de copii și juniori al BC CSU Sibiu, Alexandru Rubint, Eduard Kirr, Mădălina Geleriu Alina Popescu și Sebastian Theil, responsabil cu pregătirea fizică.

 

Pe lângă cele 11 sesiune de antrenamente, după amiaza de miercuri a fost dedicată workshop-urilor la Sibiu Summer Camp 2022. Fabiana Martinescu-Bădălan, Mirel Dragoste, Sebastian Ionescu și Cluadiu Streza au fost invitații, care le-au vorbit copiilor într-un alt cadru decât terenul de baschet și anume la cinema.

 

Primul care a luat cuvântul a fost Claudiu Streza, care practică de la 19 ani culturism clasic. Acesta a accentuat importanța odihnei, a alimentației sănătoase și a imaginației. Fabiana Martinescu-Bădălan nu putea avea un alt discurs decât despre arbitraj și despre relația care ar trebui să existe între jucător și arbitru. Mirel Dragoste a avut un dialog cu copii prezenți la camp și i-a îndemnat să citească cât mai mult pentru a-și deschide orizonturile. Basti Ionescu și-a prezentat cartea de dezvoltare personală pe care a scris-o și care le-a stârnit interesul participanților de la Sibiu Summer Camp 2022. Seara s-a încheiat cu vizionarea unui film la CineGold.

 

Pentru buna desfășurare a Sibiu Summer Camp 2022, BC CSU Sibiu le mulțmește partenerilor: Kuka, Decathlon, CineGold, GLS, Cona, Magnolia Residence Sibiu, Andu, Fiterman Pharma, Autoklass, dar și partenerilor media, Baschet.ro și United Hoops.


310288 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI