logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg


 

BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg organizează între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, un camp specializat pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani! Înscrierile pentru Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg vor începe în curând așa că nu îți fă planuri pentru finalul lunii iulie!

 

BC CSU Sibiu se implică în mod constant în dezvoltarea abilităților tinerilor care își doresc să își perfecționeze calitățile de jucători de baschet! Împreună cu renumita academie de baschet din Ludwigsburg, care a "produs" numeroase nume în baschetul internațional, pregătim un stagiu centralizat de pregătire menit să îi ajute să se dezvolte, să ia contact cu baschetul European și cu filozofia de pregătire a reputatei academii germane!

 

Structurat de a lungul unei săptămâni, copiii care vor participa la acest camp vor avea ocazia să participle la 11 antrenamente specifice, susținute de antrenori specializați ai Porsche BBA Ludwigsburg, în colaborare cu cei ai Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu. În plus, juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră. Mai mult, nume importante din baschetul românesc, dar nu numai, vor fi parte a acestui proiect, alături de care ne dorim să dezvoltăm anual acest program.

 

”Ne-am propus constant să dezvoltăm baschetul la nivel de juniori și suntem onorați să avem alături o Academie cu o astfel de reputație în baschetul european, și nu numai,  precum Porsche Basketball Akademie. Sunt convins că tinerii baschetbaliști care vor alege să participe la acest camp, indiferent de Clubul de la care provin, vor pleca de aici cu o experiență bogată, după ce vor lua contact cu metodele și stilul de pregătire, dar și filozofia antrenorilor de la Ludwigsburg. Pentru Clubul nostru este o mare bucurie să putem organiza acest camp și mulțumesc Primăriei Sibiu pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în organizarea lui”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

 

Porsche BBA Ludwigsburg a fost înființată în 2008, ca un program special destinat tinerilor pasionați de baschet, reușind de-a lungul timpului să aibă rezultate impresionante atât în competiții, cât și la nivelul sportivilor pe care i-a crescut și care au făcut pasul mai departe ca profesioniști. În prezent, în cadrul academiei, se pregătesc și participă în diverse competiții peste 3000 de tineri, între ei și Cristian Cotoară, jucătorul român de 19 ani. Zeci de sportivi formați în cadrul academiei germane au făcut deja pasul spre seniorat și evoluează în ligi puternice.

 

 

Detalii legate de înscrieri și program vor fi disponibile în zilele următoare!

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2021.

 


496858 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI