logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

Sibiu International Summer Camp 2021 debutează duminică seara


A mai rămas o zi până la debutul Sibiu Internațional Summer Camp by Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg. Aproape 70 de tineri cu vârste între 8 și 18 ani și-au anunțat participarea, iar antrenorii coordonatori abia așteaptă să înceapă pregătirea. Mai mulți parteneri ai evenimentului, dar și suporterii BC CSU Sibiu, au acordat burse de participare pentru  mai mulți tineri baschetbaliști de perspectivă. Se anunță, așadar, o săptămână extrem de încărcată de baschet!

 

 

 

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg, eveniment care se va desfășura între 19 și 24 iulie 2021 la Sala Transilvania va fi o oportunitate senzațională pentru tinerii baschetbaliști și o experiență incredibilă.

 

La Campul de la Sibiu s-au înscris în total 67 de copii, dintre care participarea la Camp a 2 tineri este susținută de Asociația al 6-lea jucător și suporterii BC CSU Sibiu. De asemenea, partenerii noștri: Marquardt, Kuka, Magnolia Residence, Autoklass și Andu au susținut participarea unor tineri, oferind burse de participare. Participarea este cu atât mai impresionantă cu cât, Sibiu International Summer Camp 2021, deși se află la prima ediție, la antrenamente s-au înscris tineri din mai multe orașe ale țării, cum sunt: Alba Iulia, Brașov, București, Pitești și, bineînțeles, Sibiu, dar și Danemarca sau Spania.

 

 

Trei antrenori de excepție ai renumitei academii germane: Robert Geier, Marc Salzer și Jannic Holzwarth vor fi la Sibiu pentru 11 antrenamente extrem de interesante pentru tinerii participanți. Ei vor fi ajutați de antrenorii BC CSU Sibiu: Alexandru Rubint, Cristian Rubint, Mădălina Geleriu, Andra Geleriu,Victor Deaconescu. 

 

Campul debutează duminică seara cu o ceremonie de deschidere în care copiii vor avea șansă să își cunoască antrenorii, vor primi kiturile de antrenamente și programul săptămânii 19-24 iulie. Pe lângă cele 11 antrenamente programate pentru fiecare dintre cele trei grupe de vârstă, copiii vor avea parte vineri, 23 iulie, o sesiune de workshop-uri, într-o sală pusă la dispoziție de partenerii noștri de la CineGOLD.

 

În cadrul workshopurilor, participanții vor avea ocazia să descopere lucruri interesante despre cariera de baschetbalist profesionist, arbitraj, dar vor putea învăța și cum trebuie să acorde primul ajutor, în caz de nevoie. Seara se va încheia cu vizionarea filmului Space Jam: A New Legacy, prin amabilitatea partenerilor noștri de la CineGOLD Sibiu.

 

Campul se va încheia sâmbătă seara, cu o rundă de competiții, dar și festivitatea de închidere în cadrul căreia vor fi premiați, la fiecare grupă, câte doi dintre cei mai buni sportivi: ”most improved player”, respectiv ”hardest worker”, iar la final, se va oferi premiul de ”MVP al Sibiu International Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg” care va consta și în participarea și înscrierea automată pentru ediția din 2022 a Campului.

 

 

Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani!

 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2021.

 

Parteneri: Con-A, Marquardt, Kuka, Decathlon, Magnolia Residence, Andu, Autoklass, Cinegold.

Partener media: UnitedHoops.ro

 


478191 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI