logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Sibienii joacă miercuri la Craiova. Meciul nu va fi televizat


 

CSU Atlassib Sibiu joacă miercuri, 9 martie 2016, de la orele 19:00, partida din etapa a 26-a, cu SCM U Craiova. Elevii lui Dan Fleșeriu speră să rupă șirul înfrângerilor și să facă un meci bun în compania craiovenilor. Partida de mâine nu va fi televizată.

 

Înaintea meciului cu SCM Craiova, Dan Fleșeriu și Georgian Păun, au făcut următoarele declarații:

”Întâlnim o echipă ce se apropie de calibru nostru, SCM Craiova, echipă care ocupă locul 5 în clasament, iar pe locul 6 urmăm noi. Încercăm să facem un meci bun. Dacă am câștiga acolo și apoi am face o victorie acasă, tot cu ei, am putea urca pe locul 5 înaintea PlayOff-ului. Nu este însă important acest lucru acum. Noi încercăm să jucăm bine, cu o rotație cât mai mare, tocmai pentru că începem să disputăm meciurile la tot mai scurt timp. Echipa este bine antrenată, jucătorii sunt pregătiți pentru asta și vor urma meciurile din PlayOff care se vor disputa la diferență mică de timp. Așadar, trebuie să fim pregătiți. Mă aștept să avem o abordare mai entuziastă, pe tot parcursul meciului. Sper să nu avem accidentări grave. Sunt mici lovituri, după meciul cu Clujul, unde am avut adversari extrem de duri.  Avem jucători care acuză aceste lovituri, dar sunt profesioniști, trebuie să le ducă pe picioare. Astfel de lucruri se mai întâmplă, uneori și la antrenamente, și trebuie să trecem peste. Mă mulțumește ambiția lor de a juca, faptul că în vestiar sunt supărați că și-ar dori mai multe minute pe teren. Sper să mă convingă și mai mult că le merită și să și le câștige, de fiecare dată, în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

 ”Este un  interval foarte scurt între meciuri, dar trebuie să ne focusăm în continuare, chiar dacă am pierdut ultimele trei partide. Mergem la Craiova să câștigăm, chiar dacă este foarte greu pe terenul lor. Craiova are echipă puternică, au jucători experimentați, dar mergem să făcem un meci bun, și, de ce nu, să obținem victoria. Suntem în formă și vom încerca să ne conectăm pentru a face meciuri cât mai bune”, a declarat Georgian Păun.

După meciul de mâine cu Craiova, care nu  va fi televizat, Sibiul va juca pe teren propriu, luni 14 martie 2016, de la orele 18:00, cu Steaua CSM Eximbank București.

 

 


1222750 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI