logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Sezonul ”eusuntCSU”


 

Suntem unici prin dragostea față de baschet și prin loialitatea membrilor familiei galben-albastre, dovedită de-a lungul anilor. Indiferent de provocările pe care le-am întâmpinat, am rămas mereu împreună, iar CSU a devenit parte din noi. Fie că vorbim de sportivi, antrenori, suporteri, parteneri sau pur și simplu iubitori ai baschetului, în sezonul 2020/2021, ne recomandăm cu ”#eusuntCSU”!

 

 

BC CSU Sibiu este o echipă ce s-a evidențiat, mereu prin atașament, loialitate și prin dragostea manifestată de membrii familiei galben-albastre. După mai multe luni în care ne-a lipsit tot ce iubim mai mult- baschetul -ne aflăm aproape de un nou început. Sezonul acesta va demara altfel decât eram noi obișnuiți, dar continuăm împreună. Ne pregătim să demonstrăm întregii suflări sportive din țară că suntem mai uniți ca oricând și continuăm ca o adevărată familie, sub sloganul #eusuntCSU.

 

Vrem să demonstrăm în continuare că, în ciuda vremurilor complicate, CSU ține sus stindardul, iar cea mai de preț performanță a noastră este forța de a fi mereu împreună. Nu am renunțat niciodată unii la ceilalți, considerându-ne parte din ceea ce înseamnă CSU Sibiu și ne recomandăm toți, la fel, spunând ” #eusuntCSU”

 

 

Întreaga campanie de promovare a acestui sezon va fi centrată pe ideea că CSU e o adevărată familie, că CSU este în fiecare dintre noi și îi vom provoca pe suporteri, parteneri, sportivi sau personalități din lumea sportului să ni se alăture demersului nostru de a rămâne conectați. Pandemia ne obligă la măsuri de distanțare, dar noi râmânem împreună, în familia CSU.

 

 

”Pregătim o mulțime de surprize pentru toți ce-i care își spun că sunt CSU. Anul acesta ne vom implica și mai mult în ceea ce privește fidelizarea suporterilor noștri și, chiar dacă, în prima parte, este posibil să nu îi avem pe suporteri alături de noi, în săli, la meciurile oficiale, vom insista mult pe păstrarea legăturii cu ei. O adevărată familie va găsi mereu calea de a fi împreună și, respectând toate normele de distanțare, vom gândi evenimente la care putem să ne întâlnim cu cei care iubesc atât de mult echipa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Începând din aceasta săptămâna, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe toți cei care gândesc și simt că sunt parte a familiei galben albastre. Până vom reuși să ne întâlnim cu toții, vă provocăm să ne spuneți, câți dintre voi sunteți #CSU  și ce reprezintă pentru voi familia galben-albastre?

 


594925 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI