logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

Reîntoarcerea la baschet: BC CSU Sibiu participă în Liga de Vară!


 

 

BC CSU Sibiu va participa în Liga de Vară și salută inițiativa Federației Române de Baschet de a iniția o nouă competiție oficială, în avanpriemierea sezonului 2020/2021.

 

 

Federația Română de Baschet a lansat proiectul baschetbalistic Liga de Vară 2020, prima competiție oficială pentru seniori, de după întreruperea forțată a campionatului, în luna martie. Competiția, care urmează să se desfășoare în sistem de turnee, va debuta în luna august, urmând cele mai bune patru echipe să se dueleze în cadrul turneului Final Four al Ligii de Vară .

 

“Cele trei luni de pauză forțată ne-au arătat, încă o dată, cât de mult iubim baschetul, cât de mult simțim lipsa întrecerilor cu miză și cât de dor ne este de întâlnirea cu marea familie-galben albastră: jucători, suporteri, parteneri, dar poate chiar și de adversarii noștri. Abia așteptăm să ne revedem cu toții pe terenul de baschet, să arătăm că ”Nu Cedăm!” și că nicio pandemie nu ne poate ține departe de baschet. Suntem convinși că toate cluburile și toți jucătorii care se respectă vor participa la această competiție și că sportivii români vor demonstra că pot să ofere un baschet de calitate, care să încânte suporterii. Chiar dacă în acest moment nu știm dacă va fi permisă prezența suporterilor în săli, ne vom asigura că partidele vor ajunge prin intermediul transmisiilor LIVE, fie televizate fie online, la toți iubitorii baschetului” a declarat directorul BC CSU Sibiu, Horațiu Floca.

 

BC CSU Sibiu se va baza în această competiție pe jucătorii români care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul precedent și, în același timp, va folosi această competiție pentru a testa anumiți jucători tineri care vor avea astfel ocazia să își demonstreze calitățile.

 

Federația Română de Baschet a anunțat că primele 3 clasate la finalul Ligii de Varăvor beneficia de reduceri din taxelele aferente sezonului 2020-2021 din Liga Națională de Baschet Masculin.

 


45719 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI