logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Provocarea la baschet continuă!


Concursul ”10 zile, 10 fotografii de colecție, 10 suporteri loiali, 10 mingi, 10 antrenamente” a ajuns la final astăzi, după ce antrenamentul stabilit în urmă cu o săptămână a trebuit reprogramat din cauza vremii. Astăzi, câștigătorii au fost la terenul partenerilor de la Decathlon Sibiu, pregătiți de un antrenament specializat, iar Alexandru Rubint i-a inițiat pe copilași, în tainele baschetului. Vestea bună e că pregătim o nouă surpriză și ne dorim să continuăm această campanie.

 

Câștigătorii consursului derulat pe paginile de facebook și instagram ale Clubului nostru sunt fani loiali, astfel că misiunea de astăzi a antrenorului a fost destul de simplă. Au făcut încălzire, driblinguri și au aruncat cu toții la coș. Am făcut pauză de hidratare și ne-am bucurat de produsele oferite de Decathlon! Din entuziasmul lor s-a simțit dorul de baschet, dorul de CSU, astfel că toți abia așteaptă reînceperea sezonului echipei de seniori. 

 

Concursul derulat de BC CSU Sibiu și partenerii de la Decathlon Sibiu s-a derulat timp de 10 zile, 10 suporteri devotați fiind încurajați să posteze pe pagina de facebook ( în comentariile la postările legate de concurs) sau pe instagram (în story, folosind @bccsusibiu) câte o fotografie care exprimă cel mai bine dorul de baschet și atașamentul față de culorile galben-albastre.Au fost premiați zilnic, cea mai expresivă fotografie, iar premiul, pentru fiecare câștigător, a constat într-o minge de baschet oferită de Decathlon și un scurt antrenament de baschet, susținut de Alexandru Rubint, fost jucător al CSU Sibiu, actualmente antrenor al Centrului de copii și juniori al Clubului nostru.  

Dat fiind entuziasmul participanților, gândim o campanie de acest gen, pentru următoarele 10 săptămâni! Detaliile vi le vom dezvălui în curând!

Hai CSU!


620139 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI