logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Primul meci de pe teren propriu în FIBA Europe Cup


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la 18:15, primul meci de pe teren propriu, din sezonul regulat al FIBA Europe Cup, în compania celor de la Fribourg Olympic, campioana Elveției. Ultimele bilete disponibile se vor pune în vânzare de la ora 17:00, la casieria Sălii Transilvania. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport, dar și pe canalul de youtube al Fiba Europe Cup.

 

 

Baschetbaliștii sibieni sunt pregătiți de o nouă etapă din sezonul regulat al Fiba EuropeCup. După ce săptămâna trecută au jucat pe terenul celor de la Oradea, astăzi se vor duela în fața propriilor fani, pe parchetul Sălii Transilvania. Echipa oaspete campioană a Elveției, adversar redutabil, a pierdut și ea disputa din prima etapă a competiției europene, meci pe care l-a disputat cu echipa turcă Bahcesehir Istambul.

 

Înaintea partidei din această seară, antrenorul principal al BC CSU Sibiu a declarat:

 

”Disputăm prima etapă acasă în sezonul regulat al Fiba Europe Cup și suntem nerăbdători să jucăm din nou, în fața suporterilor noștri, pentru că am avut foarte multe deplasări până acum. Sperăm că vom avea suficienți jucători apți pentru a juca în condiții cât mai normale acest meci. După ultimele etape avem câteva accidentări, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren vor face absolut tot posibilul să joace cât mai bine. Ne așteaptă un meci greu. Echipa din Elveția este una atletică, cu jucători ce pot acoperi mai multe posturi și cu siguranță vor încerca să ne bage conducătorii noștri sub coș. Ne-am pregătit, sperăm să reușim să îi punem în pericol cu armele noastre și să facem prima victorie pentru Sibiu, în Cupele Europene, după mult timp”, a spus Dan Fleșeriu.

 

                                                                                                        

Înaintea startului de partidă, împreună cu partenerii de la Fifi Land îi așteptăm pe cei mai mici suporteri ai echipei noastre, în fanzone –ul de la Sala Transilvania, unde am pregătit multe surprize cu ocazia Halloween-ului. Te așteptăm costumat, începând cu ora 17.00 la Euro-petrecerea de Halloween, în care te provocăm să alungi spiritele rele înaintea meciului și să participi la concursul “Cel mai înfricoșător FiFiDovlecel”, unde poți câștiga premii senzaționale oferite de partenerul nostru: Fifi Land.

 

 

În plus, meciul va debuta cu un momentul Decathlon, atunci când titularii BC CSU Sibiu vor oferi 5 mingi de baschet semnate de toți jucătorii echipei noastre unor suporteri dedicați, prezenți la meci.

 

BC CSU SIBIU și Casa Pariurilor lansează provocarea sezonului pentru fanii galben-albaștri! Începând de astăzi, la fiecare meci de acasă, în urma unei extrageri online, un suporter va avea șansa de a coborî pe terenul de joc la pauza mare pentru concursul ”Sparge CASA în 30 de secunde”. Astfel, dacă va marca în 30 de secunde de la libere, 3 puncte și de la centrul terenului, acesta va primi un premiu în valoare de cel puțin 1000 de lei! Am spus ”cel puțin” pentru că, la fiecare meci la care nu dăm banii, 100 de lei se reportează către runda următoare de pe teren propriu. În plus, avem și un super-cadou de consolare: un maiou original de joc, semnat de jucătorul preferat! Toate detaliile legate de acest concurs sunt postate pe pagina de Facebook a echipei noastre.

 

De asemenea, Knights Of Transylvania Cheerleaders vor face un spectacol unic, plin de adrenalină și cascadorii extraordinare! Acești tineri formează prima echipă de cheerleading profesionist din România și are deja in palmares 5 titluri consecutive de campioană națională, reprezentând Romania la 3 ediții ale Campionatului European de Cheerleading. Totodată, micuții noștri sibieni din trupa de dans CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance își vor face ”debutul” în Europa, în aplauzele noastre!

 

Ultimele bilete disponibile pentru această partidă vor fi puse în vânzare începând cu ora 17:00, la Sala Transilvania, primele 20 fiind oferite cu titlu gratuit, dar în baza unei donații către Asociația Sus Inima, în cadrul campaniei: ”Marcăm cu Inima”. Peste 20 de abonați ne-au anunțat că nu pot fi prezenți la meci, astfel că locurile lor vor fi oferite altor suporteri.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.


740605 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI