logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Primul loc în grupe pentru BC CSU Sibiu Under 13 și BC CSU Sibiu U16


Juniorii BC CSU Sibiu Under 13 și Under 16 au încheiat pe primul loc în grupe, primele turnee ale noului sezon, după evoluții foarte bune, într-un an plin de provocări, mai ales pentru copii. BC CSU Sibiu U13, echipă pregătită de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu, a încheiat cu 3 victorii și o înfrângere, în timp ce echipa antrenată de Alexandru Rubint și Goran Vrkic a terminat turneul cu victorii pe linie cele patru partide disputate sâmbătă și duminică. 

 

Campionatele Naționale de Baschet Masculin au debutat la Sibiu cu primele turnee ale grupelor Under 13 și Under 16. Acestea au avut loc sâmbătă și duminică la Sala Transilvania, respectiv Sala Sporturilor Șura Mică. Într-un an extrem de dificil, în care inclusiv partea de pregătire a fost grav afectată, copii legitimați la BC CSU Sibiu au demonstrat multă ambiție și dorință de a câștiga, iar dovadă stau rezulatele foarte bune pe care le-au obinut la primele meciuri oficiale din actuala stagiune. 

Rezultatele primei zile de competiție, desfășurate la Sibiu au fost: 

  • BC CSU Sibiu U13 ???? Alpha Sport Team Alb: 59-36 
  • BC CSU Sibiu U13 ???? Alpha Sport Team Verde: 69-77
  • BC CSU Sibiu U16 ???? CSS Sibiu :134-27
  • BC CSU Sibiu U16 ???? CSS Sf.Gheorghe: 91-56

Rezultatele zilei a doua de competiții au fost:

  • BC CSU Sibiu U13 ???? Alpha Sport Team Alb: 65-41 
  • BC CSU Sibiu U13 ???? Alpha Sport Team Verde: 87-76
  • BC CSU Sibiu U16 ???? CSS Sibiu: 81-31
  • BC CSU Sibiu U16 ???? CSS Sf. Gheorghe: 83-53.

La finalul celor două turnee, antrenorul coordonatorul al Centrului de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu a declarat: 

”Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au prezentat cele două echipe de juniori ale noastre, la turneele din acest weekend și de modul în care au jucat. În primul rând, pentru că este prima dată când jucăm meciuri oficiale cu acești copii alături de care am lucrat mult, iar rezultatele se văd. Ambele echipe, atât cea Under 13, cât și Under 16 au încheiat turneele pe primul loc și ne-am calificat mai departe, așa că vor urma meciuri și mai bune. Mă aștept ca intensitatea jocurilor să crească și să arătăm un nivel  de joc și mai bun pe viitor. În ciuda acestei perioade extrem de dificile pentru toată lumea, am reușit să creăm un program de pregătire coerent și vreau să îi felicit pe toți din Club pentru profesionalismul arătat. Felicit stafful tehnic al echipelor pentru că a reușit, pas cu pas, să implementeze această linie de pregătire și sunt convins că vom avea rezultate tot mai bune în viitor. Aceasta este extrem de importantă având în vedere că pregătim baza piramidei, iar obiectivul nostru este ca cei din top să ajungă să joace pentru echipa de seniori”, a declarat Goran Vrkic.

 

Din lotul Under 13 coordonat de Nikola Pavlovic și Mădălina Geleriu fac parte: Erik Sledinschi, Sebastian Schipor, Radu Popa, Andrei Toader, Octavian Duse, Felix Petrinca, Andrei Vulc, Radu Pipernea, Mihai Samarghitean, Andrei Manițiu, Matei Coroian, Sergiu Păuna.

 

Din lotul Under 16 coordonat de Alexandru Rubint și Goran Vrkic fac parte: Bogdan Bădițescu, Bogdan Murasan, Alexandru Vulc, Catalin Grumazescu, Darius Constantin, Casian Stoica, Vlad Stanese, Mihnea Cipariu, Iustin Manea, Robert Duse, Roberto Kruppa.

 

 


531835 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI