logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Primim vizita lui Rapid București, într-un nou meci tare din LNBM Mozzart Bet


BC CSU Sibiu primește vizita lui Rapid București, în etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet, ediția 2022/2023. Partida este programată luni, ora 18:00, la Sala Transilvania, și va transmisă în direct pe canalele Digi Sport 4 și Prima Sport 3.

 

Pentru a doua etapă consecutivă, echipa noastră dă piept cu o echipă neînvinsă din Conferința A a campionatului. În runda precedentă, gruparea antrenată de Miguel Angel Hoyo a cedat pe terenul lui U BT Cluj-Napoca, la capătul unui meci cu multe puncte. În acea partidă Dallas Walton a fost cel mai bun marcator al echipei noastre cu 18 puncte, în timp ce Gaston Whelan a fost cel mai eficient după 16 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări. Meciul de la Cluj-Napoca a adus prima înfrângere pentru echipa noastră în Liga Națională, iar acum am ajuns la un bilanț de 3 victorii și o înfrângere.

 

Rapid București vine la Sibiu, după o pauză lungă. Giuleștenii au stat în etapa a 4-a de campionat, iar ultimul joc l-au susținut pe 16 octombrie pe terenul lui CSM Târgu Jiu, unde a înregistrat o victorie facilă. Și în primele două runde, trupa antrenată de Tudor Costescu a obținut victorii clare, 100-64 cu CSM VSKC Miercurea Ciuc și 99-71 cu CSM Petrolul Ploiești.

 

Față de sezonul trecut trecut, Rapid București este cu totul o altă echipă și implicit cu aspirații mult mai mari. Giuleștenii l-au numit pe Tudor Costescu antrenor principal și au transferat jucători cu nume precum Darius Johnson-Odom, Tyler Stone sau Chris Evans.

 

Echipa din Giulești este printre fruntașe în campionat la recuperări, pase decisive, eficiență și mingi pierdute pe meci. Cea mai mare diferență statistică în echipa noastră și Rapid este înregistrată la recuperări, acolo unde rapidiștii au prins cu 14 mingi la panou pe meci decât „galben-albaștrii”.

 

„Este un meci important, pentru că vrem în continuare să arătăm că învățăm, de la zi la zi, să jucăm cât mai bine în echipă. Avem nevoie de al 6-lea jucător, suporterii, să fim cu toții în Sala Transilvania și să dăm dovadă de un baschet de calitate. Întâlnim o echipă puternică, fără îndoială, însă noi ne pregătim de la săptămână la săptămână și considerăm că putem juca baschet din ce în ce mai bine și să devenim un colectiv din în ce mai strâns. Adversarul poate să vină cu orice arme, dar noi suntem pregătiți de fiecare dată să-l înfruntăm” a spus Sebastian Ionescu înaintea confruntării de luni.

 

„Am avut o săptămână grea, cu mulți jucători care au avut probleme fizice. Sper că vom putea aborda meciul într-un mod bun și că vom putea concura cu Rapid pe teren propriu. Suporterii, în special în aceste săptămâni și meciuri grele, sunt foarte importanți pentru noi, deoarece în momentele în care suferim și avem probleme pe parchet, ne ajută foarte mult să revenim și să ne creștem nivelul” a declarat Miguel Angel Hoyo.

 

Biletele pentru meciul dintre BC CSU Sibiu și Rapid București de luni, 31 octombrie, sunt disponibile AICI.

 

Noi vă așteptăm cu multe surprize la sală:

  • Înaintea meciului și la pauză veți putea să faceți un video 360 cu un fundal special de Halloween, cu ajutorul prietenilor de la Video Booth 360 Revolution Sibiu și cu decorul asigurat de către Dei Events & Flowers.
  • Partenerii de la Centrul Aria pun din nou la bătaie premii, pentru cei mai buni marcatori dintre suporteri, concurs ce va avea loc la pauză.

 

Așadar, BC CSU Sibiu are parte din nou de o partidă dificilă, dar de această dată pe teren propriu. Din acest motiv să invităm în număr cât mai mare la sală pentru a-i împinge de la spate pe „galben-albaștrii” și desigur pentru a vă bucura de surprizele pregătite de clubul nostru.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2022 si de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.


249989 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI