logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

Primim vizita lui CSM Târgu Mureș în etapa a 3-a din Liga Națională Mozzart Bet


BC CSU Sibiu primește vizita lui CSM Târgu Mureș în etapa a 3-a din Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin Mozzart Bet– ediția 2022/2023. Partida este programată luni, 17 octombrie, cu începere de la ora 19:00 la Sala Transilvania. Confruntarea va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 3 și Prima Sport 5.

 

În această etapă, trupa Miguel Angel Hoyo caută al treilea succes consecutiv în campionat. Stagiunea a început cu o victorie în fața lui FC Argeș Pitești, în Sala Transilvania, iar în etapa precedentă a venit un succes pe terenul lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, într-o partidă care a avut nevoie de o repriză suplimentară. În partida de le Ciuc, Daniel Manchon a strălucit cu 24 de puncte, în timp ce Mirel Dragoste a contibuit cu 17 puncte, inclusiv două coșuri de la distanță în overtime, care practic au decis soarta jocului. „Galben-albaștrii” au avut la dispoziție exact o săptămână pentru a pregăti meci cu CSM Târgu Mureș.

 

Adversarii noștri de luni au avut o parte de o pauză mai lungă. Ultimul lor meci oficial a fost desfășurat în Cupa României pe terenul celor de CSO Voluntari în data de 3 octombrie. Mureșenii nu au jucat încă în fața propriilor suporteri, după ce meciul cu SCM U Craiova din etapa precedentă a fost amânat. În prima rundă, echipa antrenată de George Trif a obținut o victorie clară pe terenul lui CSM Târgu Jiu, scor 83-63. Jonathan Person, Szabolcs Șanta și Goran Martinic reușeau atunci performanțe excelente, fiecare marcând minim 18 puncte.

 

BC CSU Sibiu și CSM Târgu Mureș s-au întâlnit în acest presezon, meciul având loc pe terenul vizitatorilor noștri de luni. Atunci echipa mureșeană s-a impus cu scorul 85-69. Pentru echipa noastră a fost primul joc de verificare din seria de șase. În ambele loturile au apărut noutăți de la acea confruntare. Unai Mendicote a suferit o accidentare gravă la tendonul lui Achile, pe când reprezenta Spania la un turneu de baschet 3x3. Locul său a fost luat în angrenajul echipei lui Miguel Angel Hoyo a fost luat de Gaston Whelan. Mureșenii au mai adus un pivot de atunci, pe Jakob Lawrence, fost jucător la Constanța.

 

În primele două jocuri din Liga Națională, echipa noastră a primit de fiecare dată peste 80 de puncte, iar cu siguranță defensiva trebuia să devină mai eficientă. De asemenea un alt aspect care trebuie îmbunătățit este numărul de mingi pierdute, care acum se ridică la 18 în medie pe meci. Cheia jocului cu CSM Târgu Mureș poate sta și în lupta la recuperare, oaspeții noștri de luni arătând bine la acest capitol statistic în primele meciuri oficiale.

 

Partida de luni, 17 octombrie, va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Amalia Marchiș și Narcis Dan.

 

Biltelele pentru meciul cu CSM Târgu Mureș sunt disponibile AICI sau cu o oră înainte de start la casieria Sălii Transilvaniei.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2022 si de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.


269999 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI