logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Primim vizita lui CSM Petrolul Ploiești, într-un meci cu miză ridicată


Etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează un meci pe teren propriu pentru BC CSU Sibiu, care primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești. Meciul este programat sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 18:30, la Sala Transilvania din Sibiu.

 

Echipa noastră abordează acest joc cu un nou antrenor principal. Tomas Rinkevicius a preluat banca tehnică a „galben-albaștrilor”, după ce Miguel Angel Hoyo și-a încheiat de comun acord înțelegerea cu clubul nostru. Pentru antrenorul baltic va fi primul meci în postura de principal în Liga Națională de Baschet Masculin.

 

Tomas Rinkevicius are o misiune dificilă, dar și foarte importantă la debut și anume oprirea seriei de trei înfrângeri la rând. Echipa noastră nu a mai câștigat de pe 17 octombrie, când a trecut pe teren propriu cu CSM Târgu Mureș. Au urmat înfrângeri cu U BT Cluj-Napoca, Rapid București și SCM U Craiova.

 

Adversarul de sâmbătă, CSM Petrolul Ploiești, traversează cu totul o altă formă și a bifat cinci la rând în campionat. Ultimele două jocuri au fost destul de convingătoare pentru prahoveni, care au învins în deplasare pe FC Argeș Pitești și acasă cu SCM U Craiova.

 

Înaintea acestui duel direct, BC CSU Sibiu ocupă poziția a 6-a în clasament cu 3 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce CSM Petrolul Ploiești se află pe doi în Conferința A cu 5 victorii și 2 înfrângeri. Tocmai din prisma clasamentului meciul de mâine este unul cu o miză ridicată pentru ambele combatante.

 

„Este foarte important pentru noi să obținem victoria în acest meci. Am pierdut trei meciuri la rând și este un punct bun să câștigăm și să mergem înainte ca o echipă.

Cred că întâlnim o echipă care se află într-un ritm bun. Au jucat bine ultimele meciuri și le-au câștigat pe toate cinci. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru și să facem tot ce este posibil pentru a obține victoria. Nu trebuie să ne concentrăm prea mult asupra lor, trebuie să ne facem jocul de echipă și să fim pregătiți de jocul de sâmbătă” a decalarat Roberts Blumbergs înaintea acestui duel.

 

„Vom avea în față un oponent puternic, care a prins un ritm bun și a câștigat ultimele meciuri. Au arătat un baschet bun, deci este o provocare mare pentru noi. Încercăm să fim pregătiți pentru duelul cu ei, cât de mult este posibil în aceste zile. Vom încercă să găsim cel mai bun baschet și să ne luptăm cu ei.

Orice schimbare în echipă poate mișca lucrurile în două direcții. Jucătorii pot fi mai concentrați și să facă echipa mai bună , dar în același timp poate fi interveni o conexiune mai slabă între mine și jucători. Vom vedea în curând” a spus Tomas Rinkevicius înaintea debutului pe banca echipei noastre.

 

Meciul dintre BC CSU Sibiu și CSM Petrolul Ploiești va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Grigoraș, Mircea Șerban și Matei Bănică, comisar din partea FRB, domnul Marius Marinescu.

 

Biletele pentru jocul de sâmbătă, 3 decembrie, sunt disponibile AICI.

 

Cei care nu pot ajunge la Sala Transilvania, pot urmări jocul dintre BC CSU Sibiu și CSM Petrolul Ploiești pe canalul de YouTube al FRB TV.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2022 si de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.


245675 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI