logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

PlayOff: BC CSU Sibiu se duelează cu BCM U FC Argeș Pitești


Începe PlayOff-ul! BC CSU Sibiu se duelează cu BCM U FC Argeș Pitești, luni, 17 mai și miercuri, 19 mai, de la ora 18:00, la Sala Transilvania, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partidele se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri astfel că, dacă va mai fi nevoie, seria se va muta vineri la Pitești. Meciul de luni va fi transmis LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV.

 

Mult așteptatele meciuri din PlayOff-ul Ligii Naționale demarează, pentru echipa noastră, luni, 17 mai, la Sala Transilvania, de la ora 18:00. Cu lotul apt și pregătit pentru prima rundă din sferturile de finală, BC CSU Sibiu abordează seria cu multă motivație și dorință să reușească două victorii în meciurile de acasă. Iată ce aun declarat Rolland Torok și Dan Fleșeriu, înaintea primelor meciuri ale sferturilor de finală: 

 

”Vom intra cu toții în meciuri cu gândul că va trebui să încheiem seria la Sibiu, deși sunt sigur că nu va fi ușor. Piteștiul are o echipă foarte bună, bancă foarte lungă, și sunt sigur că vor veni cu ceva nou, pregătiți pentru luptă. Consider că noi va trebui să jucăm ca o echipă, să nu cedăm nici măcar o secundă și toate mingile de 50-50 să le luăm noi. Trebuie să ne tinem de planul pregătit, să fim foarte atenți și nu cred că vom avea probleme”, a declarat Rolland Torok. 

 

”Jucăm într-un sistem total neobișnuit PlayOff-ul, anul acesta. Jucăm primele două meciuri acasă, cu o echipă extrem de puternică, pe care am reușit să o învingem în sezonul regulat, dar de fiecare dată am avut meciuri intense cu ei și cu rezultate greu de obținut. Vor fi meciuri grele pentru noi, extrem de disputate. Piteștiul are bancă lungă, un antrenor care știe să își folosească jucătorii foarte bine și care sunt la potențial maxim, exact la momentul oportun, acum când începe PlayOff-ul. Ni am demonstrat, de asemenea, o creștere de formă în ultima vreme și mă aștept să mai crește de aici încolo și vom da totul pentru a obține victoria în meciurile de acasă”, spune Dan Fleșeriu.

 

În sezonul regulat, BC CSU Sibiu s-a impus în ambele dueluri directe cu BCM U FC Argeș Pitești, 88-72, în tur și 84-75, în retur.

Partida de luni, se joacă de la ora 18:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV.

 

 


488294 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI