logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Pentru al 5-lea sezon consecutiv, Marquardt sprijină performanțele baschetului sibian


Compania Marquardt continuă parteneriatul cu cea mai iubită echipa sportivă a Sibiului și  sprijină performanțele echipei de seniori a BC CSU SIBIU pentru al 5-lea sezon consecutiv. Colaborarea începută în 2018 s-a dezvoltat tot mai activ, de la an la an, astfel că pentru 2022/2023 cele două părți au agreat să intensifice acțiunile comune, din dorința de a promova sportul și sprijinii performanțele echipei de baschet.

BC CSU Sibiu se bucură, în continuare de parteneriatele cu mediul privat și continua tradiția alături de Marquardt. Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu România, cea mai mare filială a Grupului Marquardt cu sediul principal în Germania, este unul din producătorii de vârf mondiali de mecatronică pentru industria auto, electrocasnice și unelte de mare putere.

Partenerii sunt împreună și la bine și la greu, iar compania noastră își oferă sprijinul și în acest an competițional pentru a susține echipa de baschet CSU Sibiu în realizarea unor performanțe cu care să ne mândrim. Știm cât sunt de iubiți de public galben-albaștrii, sperăm că ei vor simți, ca de fiecare dată, în timpul competițiilor, sprijinul acelui al șaselea jucător colectiv care suntem noi”, a declarat cu această ocazie Mourad Halilou, Manager General al Marquardt România.

De-a lungul timpului, echipa noastră de seniori a investit mult în atragerea partenerilor din mediul privat alături de echipă, dar și în dezvoltarea relațiilor cu partenerii noștri. Am fost mereu orientați spre a găsi varianta cea mai bună de colaborare, iar fiecare parteneriat s-a transformat într-o prietenie tot mai trainică. E și cazul prietenilor noștri de la Marquardt care iată că ne sunt aproape de 5 ani de zile și vreau să le mulțumim pentru că au ales să continuăm în aceeași manieră mai departe ”, a spus Horațiu Floca, director al BC CSU Sibiu.

Descriere companie

Cu cei peste 10.500 de angajați care lucrează în 20 locații aflate în 13 țări, pe 4 continente, Grupul Marquardt este un leader global în domeniul soluțiilor de mecatronica inovativă. Sistemele de comutare electronice și electromecanice produse de Marquardt sunt folosite în întreaga lume - în industria automotive, în mașinile electrice de mare putere și în aparatura electrocasnică. Marquardt înregistrează succese notabile și în domeniul sistemelor de baterii inteligente pentru automobilele electrice.

Filiala Marquardt Sibiu a fost înființată în 2006 și își bazează dezvoltarea continuă pe munca susținută și talentul a 2.400 de angajați. Marquardt Sibiu își derulează activitatea de concepție și proiectare în Centrul de Cercetare și Dezvoltare (înființat în 2008). Producția este asigurată în unitățile operaționale Human Machine Interface, Entry Authorisation Systems + Power & Energy Solutions și Mechatronic Devices, care dispun de tehnologiile necesare  (Electronică, Injecție Mase Plastice și Asamblare). Unitățile operaționale sunt sprijinite și de o Unitate de Tehnologie, care asigură servicii de Expertiză Tehnologică, Mentenanță și Vopsire & Laser.

Cea mai nouă unitate a filialei din Sibiu este centrul de servicii Marquardt Business Services, care și-a început activitatea în 2020.

 


268518 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI