logo-csu
Urmatorul meci
CS Dinamo Bucuresti VS BC CSU Sibiu

Sala Dinamo Bucuresti - 2021-10-30 6:00 PM

Live on FRB TV

Pentru al 5-lea sezon consecutiv, IFM susține BC CSU Sibiu


 

În plin proces de pregătire pentru noul sezon, compania IFM își reafirmă susținerea față de familia galben-albastră continuând să susțină echipa BC CSU Sibiu, pentru al 5-lea sezon consecutiv!

 

 

BC CSU Sibiu a avut dintotdeauna alături parteneri  care iubesc sportul și sunt extrem de implicați în ceea ce înseamnă susținerea performanței sportive. În acest cadru se înscrie și compania IFM, o prezență constantă în viata echipei noastre, de mai multi ani, cu un aport important chiar și în vremuri complicate. Filozofia parteneriatului cu IFM a gravitat mereu în jurul cuvântului "familie", atât IFM cât și BC CSU Sibiu unindu-și "forțele" familiilor pentru beneficii de ambele părți.

 

 

”Noi, cei din familia ifm Sibiu, ne bucurăm să putem continua acest parteneriat dezvoltat constant cu echipa de baschet și ne bucurăm să revedem în echipa din acest sezon fețe cunoscute, dar și juniori care fac anul acesta pasul spre seniorat! Vă dorim mult succes în noul sezon și abia asteptam să revenim și noi în sală, să ne bucurăm de baschet împreună! Hai CSU!" Alex Măgdoiu, managing director IFM Efector.

 

” Mulțumim celor de la IFM pentru că ne sunt aproape, și în acest sezon, al 5-lea împreună! Suntem extrem de fericiti că ne putem baza, în continuare, pe membrii familiei galben-albastre! BC CSU Sibiu va continua să țintească sus în competițiile în care participă, pentru a contribui la creșterea prestigiului familiei galben-albastre și a partenerilor care ne susțin”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

IFM este o companie de familie, înființată în 1969, în Germania, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale. Compania a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu, deservind clienți din 95 de țări. În România, ifm a prins viață în 2006, cu sediul central în Sibiu – Divizia de Vanzari, iar din 2015 a fost deschisa prima fabrica de productie ifm in Romania – Zona Industriala Vest Sibiu.


24996 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BCMU FC Arges Pitesti 2/0 4
2 CSM CSU Oradea 2/0 4
3 CS Municipal Ploiesti 2/0 4
4 CS Rapid Bucuresti 1/1 3
5 CS Municipal 2007 Focsani 1/1 3
6 CSA Steaua Bucuresti 1/1 3
7 ABC Athletic Neptun Constanta 1/0 2
8 SCMU Craiova 1/0 2
9 CSO Voluntari 1/0 2
10 CS Dinamo Bucuresti 0/2 2
11 BC CSU Sibiu 0/2 2
12 CS Municipal Targu Jiu 0/2 2
13 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 1/0 2
14 CSM VSKC Miercurea Ciuc 0/2 2
15 CS SCM Timisoara 0/1 1
16 CS Municipal Galati 0/1 1

PARTENERI