logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Patru juniori ai BC CSU Sibiu, în pregătire alături de seniori


Bogdan Bădițăscu, Cristian Cerbu, Victor Georgescu, dar și Vlad Georgescu, juniori care fac parte și din echipele juvenile ale Clubului nostru, au făcut pasul spre echipa mare, o dată cu startul pregătirilor pentru noul sezon. Aceștia au început pregătirile alături de seniori, sub comanda lui Dan Fleșeriu, Cătălin Vulc și Jovan Buha.

 

 

BC CSU Sibiu își continuă misiunea de a atrage copii către baschet și de a forma viitori baschetbaliști profesioniști, iar rezultatele nu întârzie să apară. O dată cu startul pregătirilor pentru noul sezon competițional, patru dintre juniorii BC CSU Sibiu au început antrenamentele alături de lotul de sportivi seniori. Cristian Cerbu, cel care s-a antrenat și sezonul anterior alături de seniori, dar și Bogdan Bădițăscu și frații Victor și Vlad Georgescu, au efectuat primele antrenamentre lături de coechipierii lor: Lucas Tohătan, Rolland Torok, Aurelian Gavriloaia, Toni Rotaru și Robert David Stan.

 

 

”Mă bucur mult că anul acesta am putut să cooptăm juniori ai clubului în echipa mare. Toți cei patru au dovedit, atât în competițiile juvenile, cât și la antrenamentele desfășurate sub comanda lui Goran Vrkic și a lui Alexandru Rubint, că sunt sportivi serioși și talentați și chiar sper să demonstreze și la seniori același lucru. Cred că au multe de învățat de la colegii lor de la echipa mare și alături de staff-ul de la seniori vom încerca să îi ajutăm și mai mult să își îmbunătățească stilul de joc și să devină opțiuni importante pentru noi în sezoanele viitoare”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

Cristian Cerbu, Bogdan Bădițăscu și Victor Georgescu sunt membrii ai echipei de U18 a clubului nostru, calificată la turneul final ce se va desfășura, luna aceasta, la Ploiești. Toți trei, dar și Vlad Georgescu, sunt jucători care au demonstrat, în cadrul centrului de copii și juniori că pot face pasul spre marea performanță.

 

 

La doar 15 ani, Bogdan Bădițăscu măsoară 1,86m și joacă baschet, în echipeje de juniori ale BC CSU Sibiu, de la 8 ani. La rândul său, Cristian Cerbu (16 ani) este unul dintre juniorii extrem de talentați, crescuți în cadrul Clubului nostru și care s-a antrenat și în sezonul trecut alături de seniori. Victor și Vlad Georgescu s-au transferat, încă de anul trecut, la echipele noastre e juniori, de la Brașov și amândoi au demonstrat că își merită locul alături de seniori.

 

Între timp, BC CSU Sibiu continuă selecția pentru grupele de copii și juniori ale clubului, În cadrul unei campanii derulate în parteneriat cu Decathlon Sibiu. În fiecare sâmbătă, iubitorii baschetului care își doresc să facă pasul spre performanță, sunt așteptați, de la ora 11, la terenul din fața magazinului Decathlon, pentru un antrenament  demonstrativ, în cadrul căruia vor primii, din partea partenerilor noștri și o minge de baschet. Pentru detalii și înscrieri ne găsiți la 0726.266.610 (telefon/whatsapp) sau e-mail: juniori@bc-csusibiu.ro

 


604657 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI