logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Valcea

Sala Transilvania - 2023-09-25 1:00 PM

LIVE pe FRB TV

Parteneriatul dintre BC CSU Sibiu și Zacaria merge mai departe


BC CSU Sibiu și Zacaria continuă parteneriatul început în urmă cu șase ani. Tot acest timp alături de Zacaria, nu face decât să întărească motivele de bucurie pentru încă o colaborare reușită cu mediul privat.

 

“Mulțumim celor de la Zacaria pentru prezența continuă alături de echipa de seniori a Clubului nostru. Suntem extrem de mândri de fiecare parteneriat privat care sprijină performanțele seniorilor noștri. Le urăm, la rândul nostru, mult succes celor de la Zacaria!” spune Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Ne bucurăm să reînnoim parteneriatul cu CSU Sibiu, cu această ocazie continuând să fim alături de echipa de suflet a acestui oraș pentru al șaselea an consecutiv. E important ca fanii și partenerii clubului să fie alături de echipă atât în momentele bune, cât și în momentele dificile, fiindcă împreună putem readuce acest club acolo unde ni-l dorim cu toții, adică în lupta pentru primul loc. Zacaria este parte din familia CSU și suntem o companie care a fost și va fi alături de comunitatea sibiană, atât prin proiectele pe care le derulăm, cât și prin cauzele și proiectele pe care le susținem”, a declarat Marius Moga, Sales & Marketing Director Zacaria.

 

Zacaria este unul dintre dezvoltatorii imobiliari naționali, având cu precădere investiții în zona Transilvaniei și a Sibiului. Compania a dezvoltat în ultimii 15 ani peste 200.000 m2 de spații industriale, 10.000 m2 de spații de birouri și alte 4 proiecte rezidențiale. În prezent, Zacaria dezvoltă în zona Sibiului proiectul rezidențial Valletta Park, situat pe Calea Șurii Mici, având 121 de apartamente, precum și clădirea de birouri Zacaria Business Center, pe șoseaua Alba Iulia. În 2023 și 2024 compania va pune pe piață 650 de apartamente și vile în Sibiu, București și Craiova, precum și peste 15.000 mp de spații de retail și office în Sibiu, Cisnădie și Craiova.


89019 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 0/0 0
2 BC CSU SIBIU 0/0 0
3 SCMU Craiova 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CSM Tg.Mureș 0/0 0
7 CS Municipal Ploiesti 0/0 0
8 CS Municipal 2007 Focsani 0/0 0
9 CS Valcea 0/0 0

PARTENERI