logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Valcea

Sala Transilvania - 2023-09-25 1:00 PM

LIVE pe FRB TV

Parcurs aproape perfect pentru cele două echipe care au reprezentat clublul nostru la Festivalul Național de Babybaschet


Cei mai mici dintre „galben-albaștrii” au avut o săptămână memorabilă la Costinești, în cadrul Festivalului Național de Babybaschet. BC CSU Sibiu a fost reprezentată de două echipe în această competiție, care au fost aproape de un parcurs perfect la malul Mării Negre.

 

BC CSU Sibiu 1, echipa antrenată de Kirr Eduard și Popescu Claudia-Alina, a încheiat Grupa D pe poziția secundă cu un parcurs de 8 victorii și o singură înfrângere. Compoenența lotului, care a încheiat cu succes acest turneu este format din următorii sportivi:

 

Luca Iacob, Mihnea Nichițeanu, Ayan Sledinschi, Răzvan Nicoară, Victor Banta, Vlad Negrilă, Andrei Cordea, Alexandru Cordea, Sebastian Pârjol, Sebastian Niță, Victor Fronie, Octav Manițiu, Timotei Dull, Marius Opriș și Teodor Mușat.

 

BC CSU Sibiu 2, cu Cristian Rubint antrenor, a avut un parcurs asemnănător în Grupa H, 7 victorii și o înfrângere, terminând tot pe poziția secundă. Băieții care au format echipa sunt următorii:

 

Ștefan Ban, Eduard Bădilă, Mihai Victor Boboc, Alexandru Anton Bucur, Victori Radu Cinăzan, Ștefan Cătălin Ciopei, Eduard Ștefan Constantin, Robert Dascălu, Alexandru Vasile Henteș, Bogdan Mălai, Horia Vlad și Silviu Vlad.

 

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute la Festivalul Național de Babybaschet și sperăm că ați avut parte și de distracție, pe lângă reușitele de pe terenul de baschet.


222827 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 0/0 0
2 BC CSU SIBIU 0/0 0
3 SCMU Craiova 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CSM Tg.Mureș 0/0 0
7 CS Municipal Ploiesti 0/0 0
8 CS Municipal 2007 Focsani 0/0 0
9 CS Valcea 0/0 0

PARTENERI