logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Pall-Ex România continuă alături de BC CSU Sibiu


Pall-Ex România continuă să sprijine performanțele BC CSU Sibiu și în sezonul 2020-2021, pentru al treilea sezon consecutiv. Chiar dacă 2020 a fost un an dificil pentru toate domeniile, iată că mediul privat rămâne fidel baschetului sibian şi echipei fanion a oraşului.

 

”Continuarea parteneriatului Pall-Ex Romania cu BC CSU reprezintă un pas firesc în demersul nostru comun de a susține performanța sportivă. Suntem extrem de mândri de reușitele echipei sibiene si privim spre viitor cu încredere, deoarece atunci când pasiunea este însotită de o viziune strategică, succesul nu întârzie să apară. Deși traversăm o perioadă plină de provocări, știu din proprie experiență că realizările importante sunt fundamentate pe determinare și efort susținut iar echipa BC CSU Sibiu ne-a demonstrat tuturor ca are acel mix de talent, forță si ambiție. Lupta lor pentru fiecare victorie le certifică locul în topul clasamentului. Doresc să-i felicit și le urez mult succes în continuare!”, a delcarat  Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex România.

 

”Ne bucurăm să începem anul 2021 cu vești bune anunțând continuarea unor parteneriate demarate de mai mulți ani și le multumim tuturor celor care au ales să își reafirme susținerea performanțelor echipei noastre. Le dorim și lor mult succes în activitate, și un an mai bun decât cel care a trecut, pentru că 2020 a fost un an dificil pentru toți”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Pall-Ex este Reteaua lider al pieței de transport si distribuție expres de marfuri paletizate din România. Compania originară din UK este prezentă și în alte țări din Europa: Italia, Franta, Spania, Bulgaria, Benelux, Portugalia, Polonia si Romania.

 

Prin modelul sau inovativ de business, Pall-Ex are 40 membri parteneri, transportatori și distribuitori locali, pentru a oferi servicii de livrare în 24-48 de ore a mărfurilor paletizate, pe întreg teritoriul României. În același timp, deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având 41 de locații. Pall-Ex a înregistrat creșteri anuale intre 25 și 40%, inclusiv în 2020, când s-a depășit pragul de 3 milioane de paleti livrați. Cu peste 16.000 de clienți in portofoliu, din toate industriile, compania este recomandata de peste 98% dintre acestia, deoarece promisiunea de a livra nu doar mărfuri paletizate, ci și promptitudine, este in procent de peste 99% din cazuri. In acelasi timp, procentul de daunalitate este extrem de redus raportat la volumele tranzitate, si anume sub 0,16%.

 

 

De-a lungul celor nouă ani de când s-a lansat în România, compania a crescut, s-a dezvoltat, intrând repede în liga marilor jucători din domeniul transporturilor. Și-a câștigat un renume în acest domeniu, atât la nivelul țării, cât și în afara granițelor sale datorită serviciilor de înaltă calitate.

 

Operațiunile Pall-Ex sunt coordonate de la Hub-ul central ce are sediul la Sibiu.

 

 


552730 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI