logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

 O nouă seară europeană în ”Sibiu – Casa BaschetuluI”!


Ne pregătim intens pentru meciul de miercuri, ora 19:00, cu puternica reprezentantă a Turciei, Bahcesehir College! Partida va fi televizată pe DigiSport și pe canalul de YouTube FIBA dar noi vom deschide porțile Fan Zone-ului ”Sibiu - Casa Baschetului” începând cu ora 18:00, atunci când se vor pune în vânzare și ultimele bilete disponibile, o parte dintre acestea fiind donate de către abonații noștri, care nu pot ajunge la meciul cu turcii, campaniei ”Marcăm cu Inima”. Alături de partenerii noștri – Casa Pariurilor, FiFi Land, Decathlon și Cine Gold – v-am pregătit o mulțime de activări și concursuri cu premii, dorind să vă oferim o seară cât mai frumoasă în familia galben-albastră.

 

Înainte de startul meciului de baschet dintre BC CSU Sibiu și Bahcesehir, contând pentru Grupa D a FIBA Europe Cup, noi dăm startul distracției în foaierul Sălii Transilvania. Încă de la intrare, partenerii de la Cine Gold – cel mai modern cinematograf din Sibiu care își va deschide porțile în noul mall, din 14 noiembrie – vă vor oferi pop-corn gratuit.  

În Fan Zone, FiFi Land readuce distracția pentru copii, amenajând zona de joacă pentru cei mai mici fanii ai lui CSU. Voluntarii noștri #YelloWings vor fi acolo și vor ajuta în zona de facepainting dar și la insula Naturo Juice.

Casa Pariurilor s-a pregătit pentru acest sezon cu noi modele de eșarfe și tricouri Sibiu Basketball. Acestea vor fi scoase ca premii în diferite activări și concursuri pentru suporteri. Totodată, la ”Sparge CASA în 30 de secunde” potul a crescut la 1100 lei! Menținem premiul de consolare – un maiou original ANDU, semnat de jucătorul favorit – așa că fiți pentru a comenta la postarea programată miercuri dimineață pe pagina de Facebook. Un câștigător va coborî pe parchet la pauza mare pentru a încerca să marcheze în 30 de secunde la libere, 3 puncte și de la centrul terenului.

La început de meci, titularii trimiși pe teren de Dan Fleșeriu vor marca ”Momentul Decathlon” aruncând în tribune 5 mingi semnate de întreaga echipă.

Time-out-urile vor fi animate de spectaculoasa trupă de animatori Knights of Transylvania Cheerleaders dar și de micuții noștri de la CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance (înscrierile în trupă continuă! Pentru detalii +40 755 323 394 ).

Cei care vor cumpăra sucul CSU Sibiu by Naturo Juice și își vor face o poză din sală, tăguindu-ne partenerii, vor putea participa pe Instagram la un concurs cu  premii! Nu ratați nici desertul raw vegan ”Eagle Energy Bar” pentru a avea forță să cântați alături de galerie!

BC CSU Sibiu nu are în acest moment niciun meci câștigat în Cupele Europene, în Sala Transilvania. Ultima victorie de ”acasă” în Europa, a fost la Vâlcea, în 1995, cu Dinamo Tirana! Vom da totul pentru a ”sparge gheața” în ”Transilvania” deși știm că nu va fi deloc ușor... Primordial este să fim acolo împreună, toți în galben!, să ne bucurăm de o nouă seară europeană și să arătăm de ce renumele de ”Sibiu – Casa Baschetului” este pe deplin meritat.


723021 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI