logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS

Steaua Bucuresti

Sala Transilvania Sibiu - 2020-01-27 6:00 PM

Live pe DIGI SPORT

Naturo Juice și BC CSU Sibiu continuă o colaborare 100% naturală!


Știind responsabilitatea pe care o avem față de oamenii care iubesc BC CSU Sibiu, spre a le insufla un stil de viață sănătos și echilibrat, am legat în primăvara lui 2019 o colaborare cu brandul local Naturo Juice! După jumătate de an de la lansarea a trei produce co-branded – sucul CSU Naturo Juice și deserturile Eagle Basket-Balls și Energized Eagle Bar – suntem bucuroși să anunțăm continuarea colaborării pentru sezonul 2019/2020. Deviza campaniei noastre rămâne aceeași: ”100% natural. Ca dragostea pentru BC CSU Sibiu!”


Insula Naturo Juice va fi amplasată în Fan Zone-ul ”Sibiu – Casa Baschetului” la fiecare meci de pe teren propriu, fanii noștri având șansa de a se bucura de niște produse de calitate, sănătoase și frumos aranjate. Vendingul va trece în curând la un nou nivel, partenerii noștri dorind să lanseze în acest sezon o modalitate de vânzare mai dinamică, în sală, în timpul meciului, prin intermediul unor volanți echipați cu rucsacuri speciale. 


”Ne-am dorit încă de la început să oferim și altora sucurile, smoothieurile și micile deserturi raw vegane pe care noi le făceam acasă. Nu adăugăm nimic altceva în afară de fructe. Ideea este simplă: daca noi nu l-am bea, atunci nu vrem să-l vindem altora!”, cu asta ne-au cucerit Denis și Mariana Neagu, co-fondatorii brandului Naturo Juice. Vă invităm să îi vizitați pe Nicolae Bălcescu 7, vis-à-vis de hotelul ”Împăratul Romanilor”,  mai ales că suporterii noștri abonați beneficiază în baza cardului valabil pentru sezonul 2019/2020 de un discount considerabil – 20%!.


Produsele co-branded se fac fără arome, siropuri sau alte adaosuri:
-    ”CSU Naturo Juice” este un suc delicios, presat la rece, făcut din portocală, măr, ananas și turmeric
-    Porția de ”Eagle Basket-Balls” (3 bucăți / 6 ron) este făcută dintr-un amestec de caju, nucă de cocos, turmeric și suc de lămâie
-     Energized Eagle Bar (7 ron) conține un mix de semințe (dovleac, susan, floarea soarelui, chia) și merișoare, goji, curmale, fulgi de ovăz și unt de arahide.


La fiecare meci de acasă vom avea un concurs Naturo Juice pe contul nostru de Instagram! Dați-ne follow atât nouă cât și partenerilor noștri, fiți pe fază și câștigați premiile puse în joc!


57215 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 12/2 26
2 U-Banca Transilvania Cluj 12/2 26
3 BC CSU Sibiu 9/5 23
4 Steaua Bucuresti 6/8 20
5 CS Dinamo Bucuresti 5/9 19
6 SCM Timisoara 5/9 19
7 SCMU Craiova 5/9 19
8 BCMU FC Arges Pitesti 2/12 16

PARTENERI