logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Corona Brasov

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-20 7:00 PM

FRB TV

Monyea Pratt: “Nu știam dacă îmi doresc în continuare să joc”


By Andra Bărbos

 

Un tip deschis, pozitiv și vesel, Monyea a acceptat imediat provocarea mea de a împărtăși cu voi o poveste apropiata de sufletul său. La fel ca și în cazul celorlalte povești pe care le-am împărtășit cu voi aici dar și în cazul celor care vor urma, mă bucură să pot să spun mai departe povești de suflet, povești despre oameni și trăiri, întâmplări și gânduri care ne arată, cu fiecare rând citit, că baschetul înseamna mereu mai mult.

 

Povestea lui, aici...

 

“Eram prieteni de mici, de prin 1994, locuiam la patru case distanță și era omul cu care făceam aproape tot. A fost acolo pentru mine la fiecare pas și am împărțit tot, cu bune și rele.”

 

“Pe data de 13 Mai 2011 am primit cel mai dureros telefon, care mă anunța că mi-am pierdut cel mai bun prieten, pe Anthony Germany. Eram prieteni de mici, de prin 1994, locuiam la patru case distanță și era omul cu care făceam aproape tot. A fost acolo pentru mine la fiecare pas și am împărțit tot, cu bune și cu rele. Cu el puteam sa povestesc despre orice și iubeam să povestim despre baschet.

Îmi amintesc cu drag cum îmi spunea mereu că este mândru de mine pentru ceea ce fac și că sunt binecuvântat să fac ceea ce iubesc. A vrut mereu să se asigure că nu o să mă îndepărtez de lucrul pe care îl iubesc și la care am muncit încă de mic.

 

Nu știam dacă îmi doresc în continuare să joc baschet peste ocean sau nu...”

 

După moartea lui, m-am simțit pierdut. În ciuda cuvintelor lui, gânduri legate de viitorul meu în baschet au început să îmi încolțească în minte. Nu știam dacă îmi doresc în continuare să joc baschet peste ocean sau nu.

Dar mereu am știut că nimic nu l-ar bucura mai tare decât să mă vadă făcând ceea ce iubesc și așa am ajuns aici.

Chiar și acum, după câțiva ani, îmi vine greu să accept că nu mai este și mă întreb de ce cineva atât de drag mie mi-a fost luat atât de devreme. El este și o să fie mereu de ce-ul meu.

Astăzi, fac ceea ce fac datorită lui. Îi dedic toate realizările mele lui și familiei mele.

El a văzut și a crezut în pasiunea mea, în talentul meu, în mine.”

Astfel de povești, ce stau în spatele fiecărui sportiv, ne ajută să îi înțelegem mai mult, să îi admirăm și mai mult și să ne apropie ca familie. Vom continua să vi le transmitem aici, pe noul nostru blog de poveste, CSHoops. Vei descoperi oamenii care stau în spatele poveștii noastre galben-albastre, oamenii care scriu povestea, dar și cei care fac această poveste să aibă, la fiecare sfârșit de sezon, un final fericit și promisiunea unui frumos nou început.

 


995843 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 13/0 26
2 CSM CSU Oradea 10/3 23
3 BCMU FC Arges Pitesti 8/5 21
4 BC CSU SIBIU 6/7 19
5 CSO Voluntari 6/7 19
6 CSM ABC Athletic Constanta 5/8 18
7 CSM Tg.Mureș 5/8 18
8 CS Rapid Bucuresti 5/8 18
9 Corona Brașov 4/9 17
10 CS Dinamo Bucuresti 3/10 16

PARTENERI