logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

Mediul de afaceri, alături de BC CSU Sibiu


 

Grupul de firme IFM își mărește contribuția în sprijinirea echipei de baschet seniori BC CSU Sibiu, pentru sezonul  2019/2020. Companiile Visma, Azets, ConCasa, Andu, Magnolia Residence, Marquardt și-au reafirmat sprijinul în perspectiva noului sezon.

 

 

După ce, înaintea sfârșitului de sezon 2018/2019, unul încununat de succese în plan sportiv  ale echipei noastre din Liga Națională, compania sibiană COMPA prelungea parteneriatul și pentru sezonul 2019/2020, pauza competițională vine cu noi vești bune.

 

IFM, compania care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale a decis să își crească contribuția în ceea ce privește sprijinul financiar pe care îl oferă BC CSU Sibiu pentru al treilea sezon consecutiv. 

 

„Rezultatele excelente din ultimul sezon, în care echipa a câștigat Cupa României și a ajuns până în finala Ligii Naţionale, ne-au determinat să ne mărim contribuția oferită echipei noastre de suflet BC CSU Sibiu. Credem în continuare în potențialul major al acesteia și ne mândrim că avem posibilitatea să punem și noi umărul la acest succes. BC CSU Sibiu reprezintă esenţa sportului de echipă în Sibiu și încurajam cât mai mulți sponsori să contribuie la comunitatea în care se dezvoltă și să se alăture marii familii galben-albastre. La cât mai multe victorii împreună!“, a spus Alex Măgdoiu, Managing Director IFM.

 

Alături de COMPA, IFM și alte companii dintre cele care au sprijinit echipa în sezoanele trecute, vor continua parteneriatele începute cu BC CSU Sibiu. Între acestea: Visma, Azets, ConCasa, Andu, Magnolia Residence, Marquardt și nu numai.

 

 

”În ultimii 4 ani am reușit să creștem atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar Clubul nostru, reușind să atragem alături de noi companii puternice care au crezut în proiectul nostru. Ne bucurăm de fiecare dată când partenerii noștri își reafirmă sprijinul sau chiar își cresc contribuția financiară, reușind astfel să asigurăm condiții cât mai bune sportivilor BC CSU Sibiu. Mulțumim celor de la IFM pentru pasul pe care l-au făcut, dar și celorlalți sponsori și parteneri care rămân aproape de echipa de suflet a Sibiului. Ceea ce ne dorim să reușim este să atragem parteneri noi alături de echipă, astfel încât să ne asigurăm un buget cât mai apropiat nevoilor pe care le implică participarea BC CSU Sibiu în competițiile interne, dar și în cele internaționale”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 


772964 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI