logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Meciul 2 al finalei se joacă astăzi, de la ora 19:00


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, meciul II al finalei cu CSM CSU Oradea. Partida se va disputa cu casa închisă și sfătuim suporterii care vor participa la acest duel, să ajungă din timp la Sală. Începând cu ora 18:00 va mixa ARIAS , iar în pauze, vom avea parte de un spectacol extraordinar de dans susținut de trupa”Young till Death” a Studioului KOLORAT, dar și de CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance. Fan Zone-ul Casa Baschetului va fi împânzit de o mulțime de surprize pentru cei mai devotați suporteri.

 

După ce în primul meci, oaspeții s-au impus la doar două puncte, 89-87, baschetbaliștii sibieni vor încerca astăzi să echilibreze seria.  Înaintea partidei, antrenorul principal al BC CSU Sibiu a transmis suporterilor un mesaj:

 

”Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis mie și jucătorilor imediat după primul meci. Acel #NuCedăm este evident în sufletul nostru deja, de la meciurile din sferturile de Finală cu Târgu Mureș, de acum două sezoane. Acel #NuCedăm ne caracterizează și evident că nu vom ceda indiferent ce se va întâmpla. Sper să fi depășit emoțiile primului meci din finalîa cu toții și deciziile care le luăm să fie mai bune, să facem un meci mai bun, mai spectaculos și să îi ținem fericiți”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Și astăzi, frumoasa sibiancă ARIAS va mixa pentru Kevin Hardy & Co. și fanii CSU!

CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance vor înveseli din nou atmosfera între sferturi, în timp ce la pauza mare ne vom bucura de momentul de streetdance pregătit de echipa de performanta ”Young Till Death” din cadrul studioului KOLORAT Dance din Sibiu!

 

În Fan-Zone vom avea un Fan Shop, face-painting, tatuaje temporare cu Finala și CSU, un photo-corner cu un decor dedicat Finalei și Insula Naturo Juice. 

 

Totodată, în timpul meciului vom organiza concursul  ”Shoot & Win” pentru spectatori, organizat de Casa Pariurilor.

 

Informații pentru suporteri!

Pentru că ne dorim un eveniment grandios, fără incidente, astfel îndemnăm suporterii să ajungă din timp la Sala Transilvania. Accesul va începe la ora 18:00! Atenție, toți copiii peste 7 ani au nevoie de bilet sau abonament pentru a intra la meciuri. Cei sub 7 ani au accesul gratuit, însoțiți de un adult, dar nu au locul asigurat!

 

Evenimentul reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toți cei care muncesc în slujba jocului cu mingea portocalie, astfel că atât BC CSU Sibiu, cât și CSM CSU Oradea și vă mulțumim că sunteți suporteri înflăcărați al baschetului românesc.

 

Alături de bucuria pe care o vom simți cu toții, pentru că echipele noastre au ajuns în actul final al Ligii Naționale de Baschet, ne dorim ca meciurile să se desfășoare sub semnul fair play-ului și respectului reciproc, atât pe teren, cât și în tribune. Ne dorim ca toți cei angrenați în acest fenomen al baschetului să simtă emoțiile pozitive iar împreună să ne bucurăm de o atmosferă senzațională.

 


878268 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI