logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Meci tare în Sala Transilvania în etapa cu numărul 28 din LNBM


BC CSU Sibiu primește vizita lui FC Argeș Pitești în etapa cu numărul 28 a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2021/2022. Partida este programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18:00 la Sala Transilvania.

 

Echipa noastră nu a pierdut în propria arenă în 2022. Ultima înfrângere acasă datează de la începutului lunii noiembrie 2022,  când „galben-albaștrii” cedat în fața în celor de la CSM Târgu-Jiu. De atunci au urmat 8 victorii în propriul fief, care au ajutat trupa condusă de Miguel Angel Hoyo să ajungă la un bilanț pozitiv în clasament, 14 victorii și 12 înfrângeri în acest moment.

 

În ultimul meci disputat în LNBM, BC CSU Sibiu a reușit să se impună la Miercurea Ciuc, 78-75, la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse. În luna martie echipa noastră a înregistrat trei victorii și o înfrângere. Dinamo și Rapid au fost echipele din Capitală care au plecat învinse de pe Cibin. S-a consemnat un succes în overtime și Galați, iar în toate aceste partide băieții noștri au marcat minim 80 de puncte. Singura înfrângere de luna trecut a venit pe terenul lui SCM Timișoara, care până la restanța cu CSO Voluntari înregistra 9 victorii la rând.

 

Adversarul nostru  de sâmbătă, FC Argeș Pitești, se află în luptă pentru poziția a 3-a la finalul sezonului regulat. Argeșenii au un bilanț de 19 victorii și 7 înfrângeri, cu care se află pe ultima treaptă a podiumului în clasament. Trupa lui Tudor Costescu a avut un parcurs oscilant și a reușit doar două victorii în ultimele 5 meciuri. Cel mai surprinzător eșec a avut loc în urmă cu două etape pe terenul celor la CSM Târgu Jiu.

 

Partida tur cu FC Argeș a adus primul succes al stagiunii pe teren străin pentru BC CSU Sibiu. Într-un joc condus cap-coadă, „galben-albaștrii” reușeau să se impună în Trivale cu scorul de 86-77. A fost o partidă în care oamenii mari au făcut diferența, Rareș Uță fiind omul meciului cu 18 puncte și 7 recuperări. Tanner McGrew reușea 15 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce James Padgett înregistra un double-double, 12 puncte și  12 recuperări.

 

Ultimele două vizite ale lui FC Argeș Pitești în Sala Transilvania au adus tot atâtea victorii pentru adversarii noștri de sâmbătă. Era prima rundă a playoff-ului sezonului 2020/2021, iar cele două succese le ofereau argeșenilor accederea în semifinalele campionatului.

 

„O să fie o partidă foarte disputată. Știm că ei se luptă pentru primele locuri din campionat. Noi ne luptăm pentru accederea în playoff și vrem să facem un meci bun. Sper că suporterii o să fie alături de noi în număr foarte mare. Vrem să dăm totul pe teren și vrem să arătăm ceea ce am lucrat toată săptămâna la antrenamente, pentru că am muncit din greu. Cunoaștem foarte bine echipa Piteștiului și știm ce jucători cheie au. Venim după niște meciuri foarte bune, pe care le-am câștigat, și vrem să continuăm această serie de meciuri câștigate.Cu siguranță ei își doresc revanșa, dar noi suntem dispuși să ne apărăm terenul și să câștigăm, ca să ne asigurăm mai devreme locul în playoff și să fim cât mai sus la finalul sezonului regulat” a spus Mirel Dragoste.

 

„Ne așteaptă un duel dificil. Ei se luptă cu Oradea pentru locul al treilea, noi ne luptăm să accedem în playoff și avem nevoie de victorie. Trebuie să jucăm tare, să ne apărăm bine și să obținem o victorie mare. Piteștiul se gândește să joace bine în această perioadă, sunt într-o luptă pentru poziția a treia. Este o echipă bună și o să-și dorească să joace bine împotriva noastră” a declarat Miguel Angel Hoyo.

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și FC Argeș Pitești va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Dragoș Nicolae și Narcis Dan.

 

Biletele pentru acest joc sunt disponibile AICI.

 

 


441863 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI