logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Marquardt susține în continuare BC CSU Sibiu                                                                                        


                        

BC CSU Sibiu a fost întotdeauna un etalon pentru sportul românesc, prin prisma comunității galben-albastre pe care a reușit să o strângă în jur. În mod natural, compania Marquardt continuă să sprijine și performanțele sportive ale BC CSU Sibiu - echipa cu cea mai longevivă prezență în prima ligă a baschetului românesc. Mai mult, începând cu sezonul competițional 2019/2020, Marquardt se implică și în baschetul juvenil, sprijinind echipa sub 13 ani a clubului nostru, BC CSU Sibiu powered by Marquardt.

 

 

Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, care produce componente de operare, panouri de bord și sisteme de comutare pentru industria auto și industria aparaturii electro-casnice din întreaga lume. Compania deține la Sibiu două fabrici, dar nu se limitează la producție, ci are în componență și un Centru de Cercetare și Dezvoltare, care s-a extins în acest an în centrul Sibiului.

 

”Compania Marquardt continuă și în acest an competițional să sprijine echipa de baschet CSU Sibiu. Această sponsorizare se înscrie între politicile noastre de a sprijini proiectele valoroase din comunitatea sibiană – în educație, cultură, inițiative sociale sau în sport. Echipa trece printr-o perioadă de reconstrucție, punem și noi umărul pentru revenire. Le urăm Vulturilor să revină la parametrii maximi de joc și să realizeze un sezon de succes!”, a declarat Mourad Halilou, Manager General al Marquardt Schaltsysteme SCS România.

 

”Pentru BC CSU Sibiu, continuarea parteneriatelor reprezintă o dovadă în plus că dincolo de rezultatele sportive, relațiile pe care reușim să le dezvoltăm cu toți ”actorii” acestei inimoase comunități sunt solide și au la bază principii echilibrate. Le mulțumim celor de la Marquardt pentru că ne sunt, în continuare aproape”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

 

Marquardt Sibiu este cea mai mare filială a Grupului Marquardt, o companie fondată în 1925 și aflată în proprietate de familie. Grupul are sediul principal în Rietheim-Weilheim (Germania) și este unul din producătorii de vârf mondiali de comutatoare electronice/electromecanice și de sisteme de comutare. Produsele de mecatronică – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de multe branduri foarte cunoscute din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în mașinile-unelte de mare putere. Acestora li se adaugă sisteme de management al bateriilor pentru automobilele electrice. Grupul are peste 11.000 de angajați în cele 20 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia. În anul financiar 2018, compania a generat venituri de 1,3 miliarde Euro. Marquardt investește anual 10% din venituri în cercetare și dezvoltare.


715821 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI