logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Marquardt din nou alături de CSU Sibiu, în al șaselea sezon


Compania Marquardt continuă parteneriatul cu cea mai iubită echipa sportivă a Sibiului și sprijină performanțele echipei de seniori a BC CSU SIBIU pentru al șaselea sezon consecutiv. Colaborarea începută în 2018 s-a dezvoltat de la an la an, astfel încât cele două părți au agreat să promoveze și pe mai departe sportul pentru a sprijini performanțele echipei de baschet.

BC CSU Sibiu se bucură, în continuare de parteneriatele cu mediul privat și continua tradiția alături de Marquardt. Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu România, filială a Grupului Marquardt cu sediul principal în Germania, este unul din producătorii de vârf mondiali de mecatronică pentru industria auto, electrocasnice și unelte de mare putere.

”Chiar și în anii dificili compania noastră își oferă sprijinul pentru a susține echipa de baschet CSU Sibiu în realizarea unor performanțe cu care să ne mândrim. Ne alăturăm susținerii publicului față de clubul galben-albastru și sperăm că ajutorul nostru va da un impuls jocului echipei, care să adune noi victorii sub panou”, a declarat cu această ocazie Mourad Halilou, Manager General al Marquardt România.

”Suntem bucuroși să continuăm, și în acest sezon, colaborarea cu unul dintre partenerii comunității noastre, căci Marquardt dovedește constant implicare în tot ceea ce înseamnă comunitatea sibiană. Este o mare mândrie să îi avem alături, în familia galben-albastră, și în acest sezon și sperăm ca an de an să reușim împreună rezultate tot mai bune”, a spus Horațiu Floca, director al BC CSU Sibiu.

 

Descriere Marquardt

Cu cei peste 10.000 de angajați care lucrează în 22 filiale aflate în 13 țări, pe 4 continente, Grupul Marquardt este un leader global în domeniul soluțiilor de mecatronica inovativă. Sistemele de comutare electronice și electromecanice produse de Marquardt sunt folosite în întreaga lume - în industria automotive, în mașinile electrice de mare putere și în aparatura electrocasnică. Marquardt înregistrează succese notabile și în domeniul sistemelor de baterii inteligente pentru automobilele electrice.

Filiala Marquardt Sibiu a fost înființată în 2005 și a început producția în Zona Industrială Vest în 2006. Marquardt Sibiu își derulează activitatea de concepție și proiectare în Centrul de Cercetare și Dezvoltare (înființat în 2008). Producția este asigurată în unitățile operaționale Human Machine Interface, Entry Authorisation Systems + Power & Energy Solutions și Mechatronic Devices, care dispun de tehnologiile necesare (Electronică, Injecție Mase Plastice și Asamblare). Unitățile operaționale sunt sprijinite și de Unitatea de Tehnologie, care asigură servicii de Expertiză Tehnologică, Mentenanță și Vopsire & Laser. Cea mai nouă unitate a filialei din Sibiu este centrul de servicii Marquardt Business Services, care și-a început activitatea în 2020.

 


57840 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI