logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Marquardt continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu


 

 

Marquardt își reafirmă sprijinul pentru BC CSU Sibiu și își crește contribuția financiară, o dată cu sezonul 2020/2021! În al treilea an de parteneriat, compania aflată între producătorii de vârf mondiali de mecatronică este alături de comunitatea galben-albastră, atât pentru echipa de seniori, cât și la nivelul Centrului de Copii și Juniori ai BC CSU Sibiu.

 

Început în 2018, parteneriatul dintre Clubul de baschet și compania Marquardt a crescut de la an la an, dezvoltându-se firesc datorită filozofiei comune. Pe lângă implicarea atentă în proiectele educative și sociale ale comunității sibiene, managementul Marquardt s-a arătat mereu dornic să sprijine baschetul sibian și dovedește, încă o dată, că indiferent de vremuri, împreună putem reuși.

 

 

”Marquardt continuă să sprijine echipa de baschet BC CSU Sibiu și în sezonul 2020 - 2021, chiar și în această perioadă dificilă. Oferim acest sprijin financiar de mai mulți ani și ne bucurăm să vedem performanțele tot mai bune ale CSU. Vedem cu câtă pasiune sprijină sibienii echipa lor, vedem că sprijinul nostru îi bucură și pe angajații noștri și asta ne motivează să punem umărul și pe mai departe. Am văzut câtă bucurie au adus sibienilor meciurile și rezultatele CSU în ultimii ani. Atunci când angajații noștri urmăresc cu bucurie meciurile echipei și când întreaga comunitate este satisfăcută, atunci ne merge și nouă bine, ca firmă. Asta este filozofia noastră. Le urăm succes Vulturilor și în acest sezon!”, a declarat cu această ocazie Mourad Halilou, Manager General al Marquardt România.

 

”Suntem privilegiați să avem alături parteneri de încredere, parteneri care, în ciuda contextului actual deloc simplu, reușesc să continue alături de noi și, mai mult, să crească sprijinul financiar și să se implice și în proiectul Centrului de Copii și Juniori al Clubului nostru. E o dovadă în plus că proiectul nostru este unul solid și suntem mândri să continuăm dezvoltarea lui alături de parteneri de încredere”, a spus Horațiu Floca, director al BC CSU Sibiu.

 

Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu România este cea mai mare filială a Grupului Marquardt, o companie fondată în 1925 și aflată în proprietate de familie. Grupul are sediul principal în Germania și este unul din producătorii de vârf mondiali de sisteme de comutare electronice și electromecanice. Produsele de mecatronică inovative – incluzând componente de operare, sisteme de acces în vehicule și sisteme de autorizare a șoferului – sunt folosite de mulți producători de vârf din industria automobilului. Sistemele de comutare Marquardt sunt folosite și în aparatura electrocasnică, în aplicații industriale, în mașinile-unelte de mare putere. Acestor produse li s-au adaugat în ultimii ani sistemele de management al bateriilor pentru automobilele electrice. Grupul are peste 10.000 de angajați în cele 19 locații din Europa, America de Nord, Africa și Asia.  Marquardt investește anual  10% din venituri în cercetare și dezvoltare.

 


592440 vizualizari

Galerie foto



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI