logo-csu
Urmatorul meci
CS Dinamo Bucuresti VS BC CSU Sibiu

Sala Dinamo Bucuresti - 2021-10-30 6:00 PM

Live on FRB TV

Luca Năstruț trece la BC CSU Sibiu. Băditascu, Cerbu și Georgescu, alături de seniori


 

 

Luca Năstruț, un tânăr jucător de perspectivă se alătură grupului de juniori tineri care vor face parte din lotul BC CSU Sibiu în sezonul 2021/2022. Împreună cu sportivii formați în cadrul Clubului nostru: Bogdan Băditascu, Cristian Cerbu și Victor Georgescu care se vor pregăti alături de seniori și în acest sezon, staff-ul tehnic va încerca să îi ajute pe acești tineri să evolueze și mai mult, astfel încă să reprezinte opțiuni excelente în angrenajul echipei.

 

 

BC CSU Sibiu a început pregătirile în vederea startului sezonului noului sezon în formulă aproape completă. Sunt așteptați să mai ajungă o parte din jucătorii străini, dar și Toni Rotaru, cel care va evolua și în acest sezon alături de galben-albaștri, dar se află încă în recuperare după accidentarea suferită în luna februarie.

 

Între timp, echipei noastre se alătură tineri de perspectivă care, dacă vor confirma, vor fi cu siguranță opțiuni bune pentru staff-ul tehnic. Alături de Bogdan Băditascu, Cristian Cerbu și Victor Georgescu, juniori crescuți în cadrul Centrului de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu, va fi și Luca Năstruț. În vârstă de 18 ani, Luca este din Satu Mare, a evoluat la LPS Bihor, iar anul trecut a fost inclus în lotul lărgit al CSM CSU Oradea.

 

”Mă bucur că am ocazia sa fac parte din familia BC CSU SIBIU. Am venit la Sibiu cu dorință de muncă și joc și aștept cu nerăbdare începerea noului sezon . Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi la fiecare meci,  în număr cât mai mare! HAI CSU!”, a spus Luca Năstruț.

 

 

 Acesta are la activ mai multe participări în cadrul competițiilor naționale de juniori, dar a făcut parte și din lotul național U20 anul acesta, iar în 2019 a fost cooptat în lotul României prezent la Campionatul European Under U16 desfășurat în Muntenegru.  

 

Bogdan Băditascu junior al Clubului nostru se întoarce de la lotul național Under16, după ce a evoluat în cadrul partidelor disputate în cadrul FIBA U16 European Challanger 2021.

 

”Abia aștept să revin de la lot pentru a începe antrenamentele alături de echipa mare. Mi-am propus pentru acest sezon să muncesc și mai mult alături de colegii mei, să ne câștigăm minutele în teren și să îi câștigăm încrederea antrenorului”, a spsu Bogdan Băditascu.

 

Alături de cei doi, Cristian Cerbu și Victor Georgescu vor fi în angrenajul echipei de seniori în acest sezon.

 

”Luca este unul dintre jucătorii de perspectivă care își dorește să obțina un rol important la seniori. Alături de juniorii formați la clubul nostru, Luca poate să devină una din opțiuniile importante pentru jucătorul de U23 și nu numai. Depinde doar de ambiția și de puterea lor de muncă, să își câștige rolul în echipă, așa cum, acum deja 3 sezoane, a reușit Lucas Tohătan să devină piesa de bază a echipei noastre”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

 

Din lotul pregătit de Dan Fleșeriu, Cătălin Vulc și Miguel Angel Hoyo fac parte: Lucas Tohătan, Justas Tamulis, Mirel Dragoste, Monyea Pratt, Rareș Uță, Evan Fitzner, Rareș Ardelean, Tanner McGrew, Anton Rotaru, Bogdan Băditascu, Cristian Cerbu, Victor Georgescu și Luca Năstruț.


28840 vizualizari

Galerie fotoCLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BCMU FC Arges Pitesti 2/0 4
2 CSM CSU Oradea 2/0 4
3 CS Municipal Ploiesti 2/0 4
4 CS Rapid Bucuresti 1/1 3
5 CS Municipal 2007 Focsani 1/1 3
6 CSA Steaua Bucuresti 1/1 3
7 ABC Athletic Neptun Constanta 1/0 2
8 SCMU Craiova 1/0 2
9 CSO Voluntari 1/0 2
10 CS Dinamo Bucuresti 0/2 2
11 BC CSU Sibiu 0/2 2
12 CS Municipal Targu Jiu 0/2 2
13 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 1/0 2
14 CSM VSKC Miercurea Ciuc 0/2 2
15 CS SCM Timisoara 0/1 1
16 CS Municipal Galati 0/1 1

PARTENERI