logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS SCM Timisoara

Sala Transilvania - 2020-03-13 7:30 PM

LIVE pe Facebook

Luăm startul în noul sezon, bazându-ne, în continuare pe Autoklass Grup


 

 

Pentru al patrulea sezon consecutiv, performanțele BC CSU Sibiu se bucură se sprijinul partenerilor de la Autoklass Grup, astfel că parteneriatul de mobilitate continuă și în sezonul 2020/2021.

 

 

Început în 2016, parteneriatul pentru mobilitate dintre BC CSU Sibiu și Autoklass Sibiu a crescut treptat iar vestea cea mai bună este că el continuă la fel de entuziast și o dată cu debutul noului sezon competițional.

 

”BC CSU Sibiu a demonstrat că este un partener de încredere și ne bucurăm să ne putem baza pe sprijinul partenerilor noștri alături de care reușim să creștem constant. Autoklass Sibiu ne-a fost alături în toți acești ani și le mulțumim că, în ciuda vremurilor deloc simple, au decis să ne fie, în continuare alături. Sperăm ca împreună să ducem performanțele ambelor branduri cât mai sus!, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

” Suntem conștienți de faptul că sportul a fost unul din cele mai afectate sectoare în toată această perioadă marcată de pandemia de COVID-19. Însă un parteneriat bazat pe valori comune, cum este cel cu BC CSU Sibiu, nu putea să aibă de suferit. Suntem în continuare alături de echipă și de întreaga familie CSU având cu același scop: susținerea performanței!”, a declarat Claudiu Braicu, coordonator vânzări Autoklass Sibiu.

 

 

 

Autoklass este centru autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, Smart și Honda, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă rețea la nivel național. Este și în acest an, partener de mobilitate al BC CSU Sibiu și susține îndeaproape BC CSU Sibiu.

 

 


10899 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI