logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Lotul BC CSU Sibiu s-a reunit. Urmează o perioadă încărcată de pregătire


 

Lotul  BC CSU Sibiu s-a reunit și a început pregătirile pentru noul sezon competițional 2016/2017. În timp ce Kevin Hardy este așteptat să ajungă la Sibiu la finele acestei săptămâni, restul jucătorilor au făcut deja vizita medicală și se pregătesc de primele meciuri de pregătire. Printre ei și Brandon Cazan, un jucător cu dublă cetățenie, româno-americană, aflat în perioada de probă la BC CSU Sibiu.

 

Boris Lalovic, Igor Mijajlovic, Bogdan Popescu, Vlad Tincu, Radu Paliciuc, Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, dar și americanii CJ Turman și Marcel Davis și tinerii Daniel Banciu și Radu Vrâncianu au primit zilele acestea primele indicații tehnice de la antrenorii Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc. Kevin Hardy este așteptat să ajungă la Sibiu în weekend și se va antrena alături de BC CSU Sibiu.

Brandon Cazan, se antrenează alături de galben-albaștri

Un nou jucător, cu dublă cetățenie româno-americană, se pregătește alături de lotul echipei noastre. Brandon Cazan în vârstă de 19 ani măsoară de 2,00m, vine la Sibiu din New Jersey.

”Brandon Cazan este un jucător român, venit din Statele Unite, joacă pe poziția 4. Sperăm că ne va ajuta și el cel puțin să ne întărim contingentul de români. Sezonul acesta s-a modificat puțin regulamentul, sunt doar 5 străini, deci rolul românilor în echipă va crește și ca importanță a minutelor, și ca importanța valorii jocului individual”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Meciuri de pregătire

Echipa lui Dan Fleșeriu va avea un program de pregătire încărcat ce include mai multe meciuri, primele fiind programate pe 19 și 20 august 2016 la Cheile Grădiștei, acolo unde vor juca în compania celor de la U-BT Cluj Napoca , dar și cu nou promovata CSM Ploiești.

Ulterior, galben-albaștrii se vor antrena în Sala Transilvania, acolo unde, între 25-28 august,  va avea loc Memorialul Tordai. Șase dintre cele mai titrate echipe din Liga Națională de Baschet se vor duela în cadrul ediției a 8-a a turneului organizat în memoria lui Elemer Tordai.

”Suntem onorați să avem alături de noi la acest turneu echipe puternice din campionat, inclusiv cele două finaliste de anul trecut. Ne bucură că turneul devine tot mai puternic de la an la an și sperăm ca anul viitor, să avem și echipe de afară, iar turneul să devină internațional”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Va urma un meci amical la Pitești, pe 4  septembrie iar în 9 și 10 setembrie  BC CSU Sibiu va participa la Cupa Timișoara.

Obiectivul pentru sezonul 2016/2017

Directorul Clubului, Horațiu Floca, a vorbit despre obiectivul pentru sezonul următor al echipei noastre:

”Obiectivul nostru pentru noul sezon este să întrăm în primele șase echipe din țară, pentru că ne dorim să oferim, în partea a doua a campionatului, meciuri puternice, cu echipe din prima grupă. Locul șase îl putem obține și dacă intrăm în play-off de pe locul opt, nu este asta o problema. Dar ne dorim locul șase, acesta este obiectivul nostru, pentru că sezonul trecut s-a creat o emulație, iar în ultimele cinci meciuri am simțit publicul alături de noi, am simțit echipa că a crescut și s-a văzut lucrul acesta”, a spus Horațiu Floca.

Parteneriate solide

Între timp, managementul a perfectat o parte din înțelegerile cu partenerii echipei pentru sezonul 2016/2017. Alături de Primăria Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, instituții care acordă Clubului nostru finațare prin intermediul Agendelor Sportive anuale, echipa de baschet din Liga Națională va avea drept partenere multe din companiile din sezonul trecut. Între acestea: Decathlon, Aria, Jifa, Magnolia Residence, Con Casa, dar și Atlassib, care rămâne să ne sprijine partea de transport a echipei și cele două firme din același holding: Poșta Atlassib și Meridiana. Electromec și NTN-SNR Rulmenți sunt proaspeții noștri parteneri care au venit alături de echipa noastră din această lună și vor mai urma și alții cu care  suntem în discuții și pe care îi vom anunța în următoarea perioadă.

”Bugetul discutat în ultima ședință a Consiliului de Administrație, de săptămâna trecută, în care, împreună cu Horațiu i l-am garantat antrenorului Dan Fleșeriu este minim cel de anul trecut. Sperăm că se vor materializa discuțiile pe care le purtăm și cu alte companii din Sibiu. Eu cred că avem șanse să creștem bugetul de anul trecut, în condițiile în care principalul sponsor și-a diminuat considerabil aportul în cadrul bugetului echipei. Vreau să subliniez faptul că Atlassib rămâne partenerul nostru. Nu rămâne la aceleași valori, aceleași cote pe care le-a avut în trecut, dar fiind un partener de tradiție, am găsit metode prin care să putem să rămânem apropiați și să continuăm colaborarea. Suntem încrezători. Cu ceea ce vom putea strânge, și cu ajutorul lui Horațiu, și al domnului rector , al tuturor celor implicați în această activitate, îi vom putea pune la dispoziție lui Dan Fleșeriu un buget care să fie mai mare decât cel de anul trecut”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet.

 

 


1222173 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI