logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

LNBM: BC CSU Sibiu primește vizita celor de la BC Athletic Neptun Constanța


 

BC CSU Sibiu debutează în Liga Națională de Baschet Masculin, ediția 2021/2022 cu un duel pe teren propriu, împotriva celor de la BC Athletic Neptun Constanța. Partida se joacă la Sala Transilvania, de la ora 18:00, și va fi transmisă LIVE pe calanul de youtube al FRB TV. Biletele sunt disponibile pe platforma www.bilete.ro

 

După succesul din Cupa României, BC CSU Sibiu debutează în campionatul intern, tot pe teren propriu, într-un duel cu echipa din Constanța. Cu un moral bun, după reușita calificării în Turul următor al Cupei României, echipa antrenată de Dan Fleșeriu, Miguel Angel Hoyo și Cătălin Vulc, speră la un meci bun, deși lotul se confruntă, în continuare cu mici probleme medicale. Tanner McGrew nu va evolua nici în meciul de astăzi, din cauza unei accidentări la umăr petrecute în ultimul meci din presezon.

 

”Este primul meci din acest sezon și vom juca acasă, în fața propriilor suporteri.  Deși jucăm contra celord e la Constanța, iar anul trecut au avut o echipă mai puțin competitivă, anul acesta au o echipă mult mai bună, după cum am văzut în Cupă. Au jucători mult mai valoroși, atât români cât și străini care au mai evoluat în România. Vom aborda acest meci cu maximă seriozitate, vom da tot ce avem mai bun, din primul până în ultimul moment, și cu siguranță ne dorim ca la finalul meciului să fim învingători”, a spus Mirel Dragoste, înaintea partidei.

 

”Suntem, în continuare, cu câteva probleme medicale, vom aborda meciul la fel ca și ultimul, cel de la Ploiești. Trebuie să facem totul pentru a juca bine, în primul rând, și pentru a câștiga aceste meciuri, chiar și într-o rotație scurtă. Constanța este o echipă aproape nouă, cu foarte multe transferuri față de sezonul trecut, cu câteva nume care au rămas la ei încă de anul trecut. S-ar putea să pună probleme mai mari și să fie o echipă mai bună. Noi suntem o echipă nouă. Mai avem mult de progresat la relațiile de joc dar cred că suntem pe un drum pozitiv și am așteptări mari, de la meciul acesta, să jucăm bine și să obținem și victoria”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea meciului.

 

Biletele sunt disponibile pe platforma www.bilete.ro Accesul se face în limita a 30 la sută din capacitatea Sălii, conform restricțiilor impuse de autorități, în baza certificatului digital Covid și tichetelor de acces care costa 20 de lei.

 

Elevii de până la 14 ani beneficiază de reducere de 50 la sută din prețul biletelor, iar la acces li se poate solicita documentul doveditor al vârstei (certificat de naștere, act de identitate, carnet de elev). Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc.

 

Masca de protecție este obligatorie a fi purtată pe întreaga durată a perioadei petrecute în incinta Sălii Transilvani și rugăm spectatorii care participă la evenimentul sportiv să ocupe doar locul înscris pe tichetul de acces si să păstreze distanțarea de 1 metru.

 


443559 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI