logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

LNBM: BC CSU Sibiu joacă la CSA Steaua București


 

BC CSU Sibiu joacă meciul din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în deplasare la CSA Steaua București. Partida se joacă astăzi, de la 19:15 și va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât și online pe canalul de Youtube al FRB TV.

 

După  debutul nefericit din prima etapă a campionatului, BC CSU Sibiu luptă astăzi, în deplasare la CSA Steaua București , pentru o victorie. Adversarii de astăzi ai galben-albaștrilor  vin și ei după o înfrângere, astfel că duelul de anunță unul extrem de interesant. Înaintea deplasării în capitală, Evan Fitzner și Dan Fleșeriu au declarat:

 

”Cu siguranță nu trebuie să  mai subestimăm niciunul dintre adversarii noștri. Meciul cu Steaua va fi o șansă de a ne reveni după înfrângerea dureroasă din etapa trecută, de acasă. Cred că va trebui să abordăm meciul diferit și să ne revenim ”, a spus Evan Fitzner.

 

”Un meci, oricum, foarte greu, iar acum și mai greu după înfrângerea din prima etapă. Un meci în care noi trebuie să trecem pragul psihologic după acea înfrângere, în primul rând. Trebuie să stăm concentrați în meci și să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine și să facem o apărare cât mai bună și să reușim să marcăm aruncările deschise, pe care sper să le avem din nou, ca și în meciul precedent. Sper că băieții și-au revenit din punct de vedere al oboselii și vor reuși să facă un meci mai bun . Ne dorim să venim cu o victorie acasă!”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

 

Partida se joacă astăzi, de la 19:15 și va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât și online pe canalul de Youtube al FRB TV. După acest meci, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, luni, 11 octombrie, în compania celor de la SCM U Craiova.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

 


446380 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI