logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

LNBM: BC CSU Sibiu joacă astăzi cu SCM U Craiova


 

BC CSU Sibiu primește vizita celor de la SCM U Craiova, în cea de a treia etapă din Liga Națională de Bacshet Masculin. Partida se joacă de la ora 18:30, la Sala Transilvania, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro Datorită incidenței crescute a cazurilor de îmbolnăvire cu virusul Covid, de la nivelul orașului, la partida de astăzi au acces doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport4 și LookSport.

 

 

Baschetbaliștii sibieni joacă în această seară un nou duel în cadrul campionatului național și sunt motivați să reușească o victorie. Cel mai probabil, Evan Fitzner nu va putea evolua nici astăzi, din cauza problemelor medicale. Acesta a suferit o entorsă înaintea etapei precedente și nu este încă refăcut complet. Înaintea duelului cu Craiova, Monyea Pratt șiDan Fleșeriu au declarat:

 

”Va fi un meci greu. Craiova vine după o victorie, au mulți jucători foarte buni, atletici, așa că trebuie să fim pregătiți să le ținem piept. Va trebui să fim atenți în apărare, întotdeauna cheia este apărarea, trebuie să îi oprim, să punem în aplicare planul nostru de joc și vom fi bine”, a spus Monyea Pratt.

 

”Echipa noastră este, în continuare, în aceeași rotație ca în ultimele meciuri și vom avea un meci greu. Craiova se prezintă foatrte bine pe toate pozițiile, sunt acoperiți. Au jucători atletici, cu viteză mare și fac recuperări ofensive multe. Va trebui să facem un joc foarte bun la urmărire și să încercăm să fim cât se poate de agresivi în apărare pentru a le pune probleme. Suntem aproape de revenirea lui Evan și a lui Toni Rotaru și sperăm ca, cel puțin din etapa următoare, să îi avem și pe ei alături. Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua care, a fost și el mai bun decât cel cu Constanța, așa că sperăm, în primul rând, să jucăm bine și rezultatul va veni de la sine”, a spus Dan Fleșeriu,înaintea partidei.

 

 

Partida din această seară se joacă de la ora 18:30, la Sala Transilvania și LIVE pe DigiSport 4 și LookSport. Accesul se face în baza tichetelor achiziționate de pe www.bilete.ro și a certificatului digital Covid care să ateste că spectatorii sunt vaccinați sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la infectare. Minorii sunt exceptați de la prezentarea certificatului Covid.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

 

 

 


436076 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI