logo-csu
Urmatorul meci
SCMU Craiova VS BC CSU SIBIU

Sala Polivalentă Craiova - 2023-12-16 6:00 PM

LIVE pe FRB TV

Liga sibiană la baschet -8-9 noiembrie 2022


Suntem cu toții o singură familie, o mare echipă unită de dragostea de baschet! Meci de meci, ne întâlnim la Sala Transilvania pentru a-i aplauda pe sportivii noștri favoriți. Avem însă o nouă provocare, pentru aceia dintre voi care vor să simtă gustul competiției, al fair play-ului și spiritul de echipă! Ia-ți colegii, prietenii și înscrie-te la Liga sibiană de Baschet - un eveniment marca CSU Sibiu, între 8 și 9 noiembrie 2022, la Sala Transilvania!

 

Sportul ne-a învățat cum să ”jucăm” mereu în echipă, iar competiția e cea care ne scoate din zona de confort și ne ambiționează să devenim o variantă și mai bună a noastră. Așadar, te provocăm la baschet! Vei avea ocazia să socializezi cu colegii, să cunoști adversarii din teren, dar și cei din alte companii-partenere ale BC CSU SIBIU.

Îi vei întâlni pe sportivii profesioniști ai BC CSU SIBIU, să faceți fotografii împreună și chiar pentru a lega prietenii. Jucătorii și staff-ul BC CSU SIBIU vor fi antrenorii echipei voastre și, la sedința tehnică dinaintea meciului, dar și în timpul partidei, vă vor da toate indicațiile tehnice de care aveti nevoie pentru a câștiga marele trofeu al competiției!

 Împreună, într-o atmosferă extrordinară

Competiția se va derula în conformitate cu regulile de baschet 5x5 și vom avea toate ingredientele unui meci oficial: promovare, statistică, arbitraj, suporteri. În plus, vom premia MVP –ul turneului și BEST FIVE și mai mult, în a doua zi de competiție vom organiza concursuri cu premii individuale: aruncări de 3 puncte și de la mijlocul terenului.

Sună bine, nu? Ce trebuie să faci?

✓ strânge un grup de 12 colegi, prieteni, vecini si trimite-ne un e-mail pe adresa noastră

de e-mail : pr@bc-csusibiu.ro până la data de 31 octombrie 2022. Vei primi imediat un email cu toate detaliile si cererea de inscriere

✓ pregătește-ți echipamentul sportiv (care trebuie să includă maieu/tricou branduit cu

numele companiei tale, short și pantofi de sport)

✓ gândește-te să faci o sesiune de teambuilding și antrenament înainte de competiție,

pentru a fi pregătit în ziua meciurilor.

✓ urmărește LIVE pe pagina de FACEBOOK a BC CSU SIBIU tragerea la sorți a primei

zile de competiție pentru a-ți afla adversarul! (tragerea la sorți va avea loc în 7 noiembrie

2022),

✓ anunță-i pe colegi să vină să vă susțină din tribună la meciurile echipei tale! Accesul pentru ei este gratuit!

Tabloul duelurilor din prima zi de competiție va fi stability în 7 noiembrie. Vor transmite LIVE pe paginile nastre de social media, tragerea la sorți și in aceeați zi se vor afișa orele de disputare a partidelor.  Competiția se va derula după  regulile de baschet 5x5, singura diferență va fi că se vor juca  meciuri de 20 de minute (două  reprize a câte 10 min-5  min./sfert).

Participarea la această competiție presupune, alături de înscrirere și achitarea unei taxe de participare de de 500 de lei/echipă , taxă care va acoperi cheltuielile de închiriere a sălii, arbitraj și asistență medicală pe parcursul competiției, iar 50 la sută din ea va fi direcționată spre o cauză caritabilă inclusă într-o campanie CSU pe care o vom dezvălui în curând!

 


204625 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BCMU FC Arges Pitesti 9/1 19
2 CSM CSU Oradea 8/1 17
3 BC CSU SIBIU 5/5 15
4 CSM Tg.Mureș 5/4 14
5 CSM ABC Athletic Constanta 4/5 13
6 CS Municipal Ploiesti 3/7 13
7 SCMU Craiova 4/4 12
8 CS Valcea 1924 3/6 12
9 CS Municipal 2007 Focsani 1/9 11

PARTENERI