logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

KUKA sprijină performanțele BC CSU Sibiu


 

Familia galben-albastră se mărește! După ce, în luna decembrie s-a implicat în campania demarată de BC CSU Sibiu, de susținere a elevilor participanți la competiția de robotică de la NASA, compania KUKA a decis să devină partener al echipei fanion a orașului. Viziunea și valorile comune au stat la baza noului parteneriat, menit să susțină performanțele BC CSU Sibiu, începând cu luna aprilie a acestui sezon.

 

 

BC CSU Sibiu continuă să atragă noi parteneri privați, interesați să se implice în proiecte solide, care sporesc prestigiul comunității în care se dezvoltă. E cazul companiei KUKA, ce a decis să se alăture marii familii galben-albastre. BC CSU Sibiu și KUKA au mai colaborat și în luna decembrie a anului trecut, atunci când echipa noastră a lansat un apel spre mediul privat, din dorința de a sprijini elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, finaliști la competiția de robotică organizată la NASA.

 

”KUKA este una din companiile care au răspuns prompt la una din acțiunile noastre prin care ne-am dovedit implicarea în comunitate. BC CSU Sibiu nu este doar o echipă de baschet care joacă într-o competiție, ci este nucleul unei comunități numeroase și implicate.  Cred că a fost unul dintre motivele pentru care, reprezentanții companiei KUKA au decis să ni se alăture. Ne bucurăm că o nouă companie de prestigiu vine alături de noi și suntem mândri că mediul privat este tot mai implicat în proiectul nostru. O dată cu compania KUKA suntem mândri să numărăm al 31 –lea partener în familia galben-albastră”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

”Ne implicăm pentru că ne pasă și suntem mândri să facem parte din familia galben-albastră. Suntem siguri că doar împreună putem crește comunitatea sibiană. KUKA este, începând de astăzi, susținător și suporter al uneia dintre cele mai frumoase echipe sportive din țară și  sperăm ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună de performanțe notabile", a declarat Daniela Neagu, Manager Resurse Umane Kuka.

 

KUKA Automatizare Romania SRL face parte din Grupul KUKA, unul dintre principalii furnizori de servicii de inginerie mondială şi producători de sisteme automate de producţie flexibile pentru industria automotive, aerospaţială şi energetică. Sfera noastră de performanţă cuprinde produse și servicii pentru aproape toate aplcaţiile din prelucrarea industrială a materialelor metalice sau nemetalice.

 


892739 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI