logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

Juniorii BC CSU Sibiu joacă duminică, la Sala Transilvania


 

 

BC CSU Sibiu găzduiește duminică, 8 martie, turneul Under 14 al grupei C2. Elevii pregătiți de Alexandru Rubint vor juca alături de juniorii de la LPS Bihorul CSM Oradea, dar și cu cei de la ACS Wild Cats Baia Mare. Tot duminică, de la ora 17:00, BC CSU Sibiu Under 18 powered by Natur House, pregătiți de Goran Vrkic și Alexadru Rubint, joacă de la ora 17:00, în compania celor de la CSS Nr.4 București.

 

 

Juniorii BC CSU Sibiu Under 14 powered by Kendrion vor avea de disputat duminică, de la 8:30, primul meci al Turneului, la Sala Transilvania, cu o echipă pe care nu a mai întâlnit-o, în actuala stagiune. Meciul al doilea pentru juniorii pregătiți de Alexandru Rubint, cu LPC Bihorul CSM Oradea se va disputa de la ora 15:00. 

 

”Duminică vom juca cu Baia Mare, echipă pe care nu o cunoaștem, nu ne-am mai întâlnit cu ei, dar și cu Oradea. Cu aceștia din urmă am mai jucat sezonul acesta, sunt o echipă bună și sunt sigur că va fi un meci foarte echilibrat. Sperăm ca la finalul turneului să avem două victorii. Obiectivul nostru este să ne îmbunătățim apărarea, care, momentan, nu este la nivelul pe care ni-l dorim, iar la finalul sezonului sperăm să avem o clasare cât mai bună. Mai avem 3 turnee de disputat și trebuie să lucrăm mai intens la antrenamente pentru a ne atinge obiectivele”, a spus Alexandru Rubint, antrenorul BC CSU Sibiu Under 14 powered by Kendrion.

 

Program complet al partidelor este următorul:

08:30-10:00- BC CSU Sibiu-ACS Wild Cats Baia Mare

11:00-12:30-ACS Wild Cats Baia Mare- LPS Bihorul - CSM Oradea

15:00-16:30- BC CSU Sibiu-LPS Bihorul - CSM Oradea.

 

Din lotul BC CSU Sibiu Under 14 powered by Kendrion, fac parte:Alberto Burtescu, Șerban Chioariu, Ralul Trihenea, Cristian Boboc, Iustin Manea, Felix Souca,  Rareș Popa, Robert Dușe, Roberto Kruppa, Paul Găină, Vlad Manase, Andrei Rigo, Erwin Umbrich, Mihnea Cipariu, Andrei Ploiași, Andrei Deac, David Dănese, Luca Rubint-Rațiu, Armin Fleisher.

 

De asemenea, de la ora 17:00, la Sala Transilvania, BC CSU Sibiu powered by Natur House, pregătită de Gorn Vrkic și Alexandru Rubint va juca în compania celor de la CSS Nr. 4 București. Baschetbaliștii sub 18 ani încep returul grupelor semifinale și speră într-o calificare la turneul final. Pentru asta, mai au nevoie de trei victorii, în următoarele cinci meciuri. În tur, CSS Nr.4 București, s-a impus la 2 puncte, în duelul cu echipa noastră.

 

Din lotul BC CSU Sibiu Under 18 powered by Natur House  fac parte: Andi Călin, Cristian Cerbu, Victor Georgescu, Robert Talpoș, Victor Popescu, Victor Ilie, Vlad Suciu, Vlad Ghiță, ngelo Vulcu, Sebastian Gavrilă, Tudor Mureșan, Bogdan Bădițescu, Adrian Nicodin, Alex Olteanu, Teo Nicoară, Pavel Bebeșelea, Bogdan Sumedrea, Adi Blaga.

Antrenori: Goran Vrkic și Alexandru Rubint

 

Accesul la aceste partide este gratuit.


33502 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI