logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Jucăm o nouă confruntare cu Oradea, de data aceasta în FIBA Europe Cup


 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la or 19:00, o nouă partidă în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, în compania celor de la CSM Oradea. Ultimele bilete disponibile se pun în vânzare înainte cu o oră de startul partidei, la casieria sălii. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport, dar și pe canalul de youtube al FIBA.

 

 

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, în fața propriilor fani, returul cu Oradea, din Fiba Eurpe Cup. După ce în tur a pierdut confruntarea din deplasare, scor 92-86, galben-albaștrii se bazează pe sprijinul fanilor în speranța că vor reuși o surpriză, în această seară.

 

”Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea. Încercăm să facem maximum, dar așa cum am spus și după meciul trecut cu Oradea, toată concentrarea noastră trebuie să meargă spre campionat. Folosim aceste meciul doar ca antrenamente pentru ceea ce ne așteptăm să vedem în campionat și trebuie să ne redresam ca și echipă. În continuare avem jucători accidentați, la care s-a mai adăugat unul important, așa că avem o misiune imposibilă. Cu ajutorul fanilor am mai reușit să facem surprize, chiar și cu o rotație scurtă, așa că ma aștept să avem suportul lor chiar dacă suntem în situația în care am pierdut deja mai multe meciuri decât un sezon întreg”, a declarat Dan Fleșeriu.

 

Oradea vine la Sibiu după un parcurs perfect în Cupele Europene, fiind lider în grupa D, cu 3 victorii din 3 partide.

 

Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă atât pe DigiSport, cât și pe canalul de youtube al FIBA Europe Cup. Noi vom deschide porțile Fan Zone-ului ”Sibiu - Casa Baschetului” începând cu ora 18:00, atunci când se vor pune în vânzare și ultimele bilete disponibile, o parte dintre acestea fiind donate de către abonații noștri, care nu pot ajunge la meciul cu turcii, campaniei ”Marcăm cu Inima Sus”. Alături de partenerii noștri – Casa Pariurilor, FiFi Land, Decathlon și Cine Gold – v-am pregătit o mulțime de surprize și concursuri cu premii, dorind să vă oferim o seară cât mai frumoasă în familia galben-albastră.

 

Înainte de startul meciului de baschet dintre BC CSU Sibiu și CSM Oradea, contând pentru Grupa D a FIBA Europe Cup, noi dăm startul distracției în foaierul Sălii Transilvania. Încă de la intrare, partenerii de la Cine Gold vă vor oferi pop-corn gratuit. FiFi Land readuce distracția pentru copii, amenajând zona de joacă pentru cei mai mici fanii ai lui CSU. Voluntarii noștri #YelloWings vor fi acolo și vor ajuta în zona de facepainting, dar și la insula Naturo Juice.

 

Casa Pariurilor s-a pregătit pentru acest sezon cu noi modele de eșarfe și tricouri Sibiu Basketball. Acestea vor fi oferite primilor suporteri, îmbrăcați în galben, care vor ajunge la sală. Totodată, la ”Sparge CASA în 30 de secunde” potul a crescut la 1200 lei! Menținem premiul de consolare – un maiou original ANDU, semnat de jucătorul favorit – așa că fiți pregătiți pentru a comenta la postarea programată pe pagina de Facebook. Un câștigător va coborî pe parchet la pauza mare pentru a încerca să marcheze în 30 de secunde la libere, 3 puncte și de la centrul terenului.

 

La început de meci, titularii trimiși pe teren de Dan Fleșeriu vor marca ”Momentul Decathlon” aruncând în tribune 5 mingi semnate de întreaga echipă.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.

 

 


730381 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI