logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Jucăm la Ploiești în ultimul meci din deplasare în Conferința B


 

BC CSU Sibiu încheie parcursul pe teren străin din Conferința B a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95 cu un joc pe terenul lui CSM Petrolul Ploiești. Partida din etapa cu numărul 17 este programată sâmbătă, 13 ianuarie, cu începere de la ora 18:00 și va putea fi urmărită în direct doar pe FRB TV.

 

Echipa noastră întâlnește singura echipă pe care nu a învins-o în această primă fază a campionatului. În tur, CSM Petrolul Ploiești a reușit să se impună în Sala Transilvania cu scorul de 80-72. A fost un meci în care Mirel Dragoste a fost cel mai bun protagonist al echipei noastre, cu 18 puncte marcate.

 

Atât BC CSU Sibiu cât și CSM Petrolul Ploiești își cunosc soarta, iar astfel partida din Sala Olimpia va conta doar pentru bilanțul general din Conferința B și rezultatul nu va avea vreun efect în următoarea parte a Ligii Naționale. „Galben-albaștri” vor merge cu 4 victorii și 4 înfrângeri în faza secundă a campionatului.

 

BC CSU Sibiu s-a întâlnit de șapte ori cu noua echipă a Ploieștiului din 2021 încoace și are patru victorii la activ.

 

„Echipa este bine. Ne pregătim pentru meciul de la Ploiești. Trebuie să ne luăm revanșa pentru că ne-au învins aici acasă, în fața fanilor noștri. Deci mergem acolo să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm” a spus Pavlin Ivanov înaintea duelului de Ploiești.

 

„Nu cred că avem nevoie de motivație suplimentară. Toată lumea își amintește că am pierdut primul meci cu pe teren propriu. Încercăm să ne pregătim pentru acest meci și ne dorim să îl câștigăm. Avem câteva probleme medicale, sezonul este lung iar rotația noastră nu este foarte mare. Câțiva jucători se confruntă cu dureri, dar sper că toată lumea va fi pregătită pentru acest meci” a declarat Tomas Rinkevicius.

 

Marc Loving este incert pentru acest joc. El a absentat și la precedentul meci, cel câștigat cu CSM Târgu Mureș. Așa cum spunea și antrenorul nostru, sunt și alți jucători care se resimt, dar sperăm că până la ora meciului să poată evolua.

 

Partida dintre CSM Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de Marius Ciulin, Matei Bănică și Tudor Crișan.


51015 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI