logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

JIFA și ELECTROMEC, al treilea sezon alături de BC CSU Sibiu!


 

 

Doi dintre partenerii de nădejde ai BC CSU Sibiu continuă să sprijine baschetul sibian și în sezonul 2017/2018. Cele două companii sunt alături de galben-albaștri,  pentru al treilea sezon consecutiv.

 

 

În urmă cu două sezoane, alături de galben-albaștri, veneau SC Jifa SRL și SC Electromec SA , companii ale căror management s-a implicat mereu în proiectele comunității în care se dezvoltă.  Susținători înflăcărați ai echipei din Liga Națională, managerii celor două companii au ales să spriijine și în acest sezon BC CSU Sibiu.

 

 

"​Mă bucur că din 2015 reușesc să sprijin, atât financiar, câ și moral, echipa. Consider că facem parte dintr-o comunitate care ne unește și care aduce un plus de valoare calității noastre umane. De aceea mă bucur să susțin baschetul sibian. Se spune că  că  <<A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes>>.  Sunt mândru să fac parte din această comunitate și să fiu un vultur galben-albastru. Urez echipei mult succes în noul sezon, să aducă trofeul acasă la Sibiu, unde îi este locul!", a declarat Vasile   Ieronim Jugărean, reprezentant JIFA.

 

 

"Împreună cu o galerie extraordinară, continuăm să fim alături de echipa noastră favorită și în sezonul care urmează și de la care avem așteptări mari! Avem încredere în proiectul nostru și susținem o echipă care poate pune probleme reale la titlu", a declarat  Lucian Sorica, director general Electromec.

 

"Parteneriatele începute în urmă cu două sezoane s-au transformat în prietenii și suntem extrem de bucuroși de fiecare dată când realizăm că partenerii se implică activ în sprijinirea echipei. Le mulțumim societatiilor Jifa și Electromec pentru frumoasa prietenie pe care o manifestă, fata de BC CSU Sibiu și ne dorim ca împreună să continuăm creșterea competitivității și performanțelor echipei noastre de suflet!", a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu. 

 

 

*****

JIFA  este o societate comercială fondată în 2005, cu capital integral privat romanesc si care și-a propus inca de la început să acționeze în scopul protejării mediului înconjurător. Având ca motto  ,,Noi chiar ne dorim o Românie mai curată !", misiunea JIFA este de a pune la dispoziţia clienţilor săi experienţa şi capacitatea de îndeplinire a cerinţelor acestora, pentru a oferi soluţii adaptate necesitatilor prezente, cât şi viitoare. Avand la baza un sistem complet de managemenat, JIFA realizeaza colectarea, transportul, tratarea in instalatii proprii, precum si eliminarea deşeurilor industriale periculoase și nepericuloase in conformitate cu legislati europeană. In cei peste 12 ani de activitate, JIFA  s-a implicat activ, material și financiar si în proiecte derulate de către diverse instituții, care își desfășoară activitatea în domeniul protecției mediului, si nu numai, O.N.G.-uri, instituții școlare din învatamantul preuniversitar din jud. Sibiu, calilitatea serviciilor prestate  a condus la poziționarea societății pe un loc semnificativ la nivel național.

 

 

ELECTROMEC a fost înființată în anul 1994 prin reorganizarea subunităților din cadrul Regiei Autonome a lignitului Târgu Jiu. În prezent societatea este privată, capitalul societății fiind mixt româno – german, cu sediul în localitatea Schitu Golești, judetul Arges. Firma are ca obiect principal de activitate producția de confecții metalice și componente ale structurii metalice, respectiv producția de containere. Societatea a continuat să doteze fabrica cu echipamente și utilaje de ultimă generație, astfel că în scurt timp s-a reușit fabricarea unei game foarte largi de produse, cum sunt: containere Abroll, Skipp containere, containere basculabile, eurocontainere metalice zincate cu capacitatea de 1,1 mc, office containere. 


1147657 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI